Sari la conținut
tinta-usl-la-brasov-opt-parlamentari

Cel puțin 8 dintre cei 12 candidați ai USL-ului se vor afla cu siguranţă în Parlamentul viitor.  Este certitudinea pe care o au liderii Uniunii Social-Liberale, care au apărut oficial împreună cu echipa desemnată să se lupte la alegerile parlamentare din 9 decembrie.
Printre cei care vor să-i  reprezinte pe brașoveni în legislativul românesc se numără și doi politicieni care, deși nu sunt brașoveni, au fost alături întotdeauna de județ și de locuitorii acestuia. Astfel, liberalii Petre Roman și Dan Zamfir au susținut cu prioritate proiectele legate de accesarea fondurilor europene pe infrastructură, dar au sprijinit și angajamentele financiare ale guvernelor de până acum pentru investițiile brașovene.  
Toate sondajele de opinie arată că USL va avea la Brașov peste 60% din opţiunile de vot. De asemenea, evaluările indică și faptul că politicienii din USL care vor candida vor scoate peste 50% în fiecare dintre cele 12 colegii din județ.  “În primul rând, cer braşovenilor să vină la vot în data de 9 decembrie.  Este foarte important acest lucru. În al doilea rând să aibă încredere în echipa USL, compusă din oameni serioşi. O echipă care va face foarte multe pentru judeţul Braşov şi pentru România” a declarat  Constantin Niţă, președinte PSD - candidat la Camera Deputaților.
“M-a ales Braşovul pe mine, înainte de toate. Propunerea venită de la organizaţia PNL din Braşov este cea care m-a încălzit cel mai mult. Cu atât mai mult cu cât relaţia mea cu Braşovul şi cu domnul Căncescu este foarte puternică, notorie. Şi acuma totul pentru Braşov “ a declarat Petre Roman, candidat la Camera Deputaților.
“Făgărăşenii trebuie să ştie că sunt implicat de o bună bucată de vreme în proiectele Ţării Făgăraşului. Aşa cum am mai spus îmi doresc să dăm viaţă Ţării Făgăraşului. Dorim să atragem fonduri europene, pentru că e o zonă total defavorizată “ a declarat Daniel Zamfir, candidat la  Camera Deputaţilor.
“Mă voi implica în viitorul Parlament în modificarea legii Sănătăţii astfel încât niciun cetăţean al României să nu fie nevoit să plătească sume exorbitante uneori pentru asistenţa medicală. În al doilea rând promitem să punem bazele unui centru de transplant la Braşov, ceea ce nu a fost posibil în guvernarea Boc” a declarat Marius Neculoiu, candidat la Senat.
Cei 12 candidați ai USL pentru parlamentarele din decembrie au în comun nu doar formațiunea care i-a lansat în lupta electorală ci și câteva proiecte capitale pentru județ și regiune. Ei vor să sprijine investițiile pe care Consiliul Județean le-a început sau pe cele pe care vrea de câțiva ani să le pună pe picioare. Este vorba în principal despre construirea noului Spital universitar la Hărman și despre, evident, aeroportul.

Comentarii

Ultimă oră