Sari la conținut

Timp de o lună vor fi lucrări pe strada Castanilor

timp-de-o-luna-vor-fi-lucrari-pe-strada-castanilor

Încep lucrările pe Castanilor. Primul şantier, al Companiei Apa, impune restricţii pietonale până pe 31 august 2019

Începând de luni, 5 august 2019, circulația pietonală va fi restricționată pe trotuarul situat pe strada Castanilor, pentru lucrări de modernizare a rețelelor de apă. Restricţiile se vor menţine până pe 31 august 2019.


   „Săpăturile pentru reabilitarea conductelor se vor realiza pe trotuarul de lângă imobile, pe partea dreaptă, în direcția de mers spre bulevardul 15 Noiembrie (sala Patria). Zona va fi semnalizată corespunzător, iar circulația pietonală va fi permisă pe trotuarul dintre parcare și zona verde”, a precizat Alina Bălătescu, de la departamentul Comunicare şi Relaţii Publice al Companiei Apa Braşov.


   Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.

Pe strada Castanilor vor urma lucrări de decopertare a canalului Timiş, planificate de Primăria Braşov, zona urmând a fi transformată într-una de promenadă. Linia de locuri de parcare pe sensul de mers către B-dul 15 Noiembrie va fi desfiinţată.

Comentarii

Ultimă oră