Sari la conținut

Testul globului de Crăciun. Vei afla ceva uimitor despre tine

testul-globului-de-craciun-vei-afla-ceva-uimitor-despre-tine-

Dacă vrei să afli cum te va găsi Moș Crăciun în anul acesta, alege-ți globul preferat din colajul de mai jos și citește apoi interpretarea!

1. Ești împlinită :Te numeri printre fericiții care se simt împliniți la final de an. Ești foarte echilibrată și te bucuri de tot ce ai. Ești cu capul pe umeri și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci.Ești loială și nu uiți niciodată de cei dragi, mai cu seamă în perioada sărbătorilor de iarnă.

2. Ești creativă : În luna decembrie ești cuprinsă de spiritul sărbătorilor, care îți declanșează creativitate în doze uriașe. Așadar, vei împodobi casa, scara blocului și vei confecționa cadouri DIY pentru cei dragi.Ești sinceră, uneori mai sinceră decât și-ar dori cei din jur, însă nu este un lucru neapărat rău. Încearcă totuși să fii diplomată.

3. Ești înțeleaptă : Odată cu apropierea sărbătorilor, ești din ce în ce mai înțeleaptă. Ai o sete de cunoaștere incredibil de mare și pui o mulțime de întrebări.Ești foarte sceptică și nu te lași păcălită cu una, cu două. Reușești să îți dai seama cu ușurință unde greșesc cei din jur și îi previi la timp.

4. Ești energică : Te-a cuprins deja febra sărbătorilor și pari de neobosit. Energia ta îi obosește pe cei din jur, dar pe tine te ajută să pui totul la punct înainte de Crăciun. Spontaneitatea te definește și detești rutina. Nu știi cu ce bunătăți va veni Moșul pentru tine, dar ești convinsă că, orice ți-ar aduce, îți va bucura inima. Sursa feminis.ro .

Comentarii

Ultimă oră