Sari la conținut

Testamentul prinţesei Diana făcut public. Care au fost ultimele dorinţe

testamentul-printesei-diana-facut-public-care-au-fost-ultimele-dorinte-

Testamentul prinţesei de Wales a fost publicat împreună cu alte 41 de milioane de testamente ce se află într-o vastă arhivă ce datează încă din anul 1858. Printre testamentele făcute publice se mai numără cel al lui Winston Churchill şi George Orwell, scrie gandul.info.

La aproape 20 de ani de la moartea ei, testamentul prinţesei Diana a fost făcut public pe internet. Ultimele dorinţe ale acesteia în legătură cu felul în care dorea ca averea ei, estimată la aproape 30 de milioane de euro, să se împartă pot fi disponibile în mediul online, scrie Daily Mail. Potrivit testamentului, Paul Burrell, cel care i-a fost majordom din 1987 şi până când a prinţesa murit, a primit o moştenire în valoare de aproximativ 70.000 de euro, neimpozitabili, din partea acesteia.

Posesiunile, printre care o serie de tablouri şi un ceas, au fost împărţite între cei 17 fini pe care i-a avut de-a lungul vieţii, în timp ce restul averii a fost lăsată celor doi fii ai săi William şi Harry. În testament mai era specificat şi faptul că în cazul în care aceasta ar fi murit, în creşterea celor doi fii ai săi să fie implicată şi mama ei Frances Shand Kyyd.

Comentarii

Ultimă oră