Sari la conținut

Terifiant ! Un bărbat s-a sinucis aruncându-se dintr-un autocar.

terifiant-un-barbat-sa-sinucis-aruncanduse-dintrun-autocar

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a decedat, după ce s-ar fi aruncat dintr-un autocar aflat în mers, pe DN1

„Pe DN1 (E68) Brașov – Făgăraș, la intrarea în orașul Codlea dinspre Vlădeni, județul Brașov, a avut loc un eveniment rutier: un pasager (bărbat, 40 de ani) dintr-un autocar în mișcare a declanșat ieșirea de urgență din spatele vehiculului și s-a aruncat pe carosabil. În urma impactului, bărbatul a decedat. Traficul se desfășoară pe un fir, alternativ” - Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, astăzi, la ora 13.50.

Accident sau suicid ?

Două echipaje SMURD s-au deplasat la locul tragediei și au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă, din fericire, manevrele au fost zadarnice, fiind declarat decesul.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili dacă este vorba cu adevărat despre un gest intenționat făcut de bărbat sau despre un accident.

„Un bărbat, în vârstă de 41 ani, care se deplasa cu un autovehicul care efectuează curse regulate între Spania și România, pe DN 1, la intrarea în municipiul Codlea, ar fi căzut din autovehicul, în timp ce acesta se afla în mișcare. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul persoanei. Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor reale ale decesului. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent Nadia Olaru.

Comentarii

Ultimă oră