Sari la conținut

Teo nu va purta la nunta ei rochie albă de mireasă


Teo Trandafir a oferit detalii legate de nunta ei într-un interviu în emisiunea ”Poveștiri adevărate”. Vedeta de televiziune a mărturisit că încă nu ştie cum va arăta  rochia de mireasă , dar cu siguranţă nu va fi una albă.
Logodnicul lui Teo este Constantin Iosef şi l-a cunoscut pe ... Facebook.

”Acum suntem cinci. Suntem ca un pumn, când ne strângem... este ceva ireal. Suntem eu, Constantin și cei trei copii ai noștri (Maia - fetița lui Teo și cei doi băieți ai lui Constantin, n.r.). Maia încă nu-i spune tată, nu vrem să forțăm lucrurile. Dar l-a plăcut. Între patru ochi se întâmplă să-i spună tati. Odată a adormit la el în brațe. Imaginea asta n-am s-o pot uita”, mărturisește Teo.

Fosta realizatoare TV a oferit și detalii legate de nunta, dar şi de modul în care a fost cerută de nevastă.

”Vrei să fii leoaica mea? După care m-a mai cerut în 500 de mii de feluri. Avem trei valori; dragostea, prietenia și loialitatea. Sunt niște inele celtice. Nu-l am pe deget, pentru c este la scurtat. Verighetele sunt la fel, dar au încrustate în bazorelief aceste semne celtice. Va veni în România. Eu i-am cunoscut familia. Nunta se va face acasă. Acolo sunt visurile mele, acolo sunt pietrele mele, acolo sunt băncile mele, acolo este lacul meu, cu rațele mele, cu norii mei, cu cerul meu. La Buftea. Rochie albă mi se pare ușor exgerat la 43 de ani, după ce am trecut prin niște lucruri în viața mea. Dar va fi o rochie frumoasă, despre care habar nu am, pentru că nu mă pricep la haine deloc. Va fi o rochie Liza Panait, care creează pe sufletul meu. Noi am prevăzut o nuntă de maxim 150. Ne îndreptăm vertiginos spre 300. El se va muta aici, în România, vom face o familie aici. Nu pot face copii. M-am gândit că Dumnezeu nu vrea. La 36 de ani m-am rugat la Dumnezeu și i-am spus că dacă pot să fiu mamă într-un fel, să îmi dea un semn. Și primul semn pe care mi-a dat a fost ăsta. În momentul ăsta însă, chiar dacă aș putea face copii, eu mă întreb cu patru tăieturi, operații, în același loc, pe abdomen, cum îl mai duci, nouă luni?”, a mai spus Teo, la ”Poveștiri adevărate”.

Comentarii

Ultimă oră