Sari la conținut

Teatrul de Artă București, pe scena Centrul Cultural Reduta

teatrul-de-arta-bucuresti-pe-scena-centrul-cultural-reduta

După succesul cu drama rusească pe textul controversatului Vasili Sigarev, Teatrul de Artă București revine la Brașov cu un alt spectacol de festival: thriller-ul american „Voyeur” de Gardner McKay, în regia lui Claudiu Istodor, avându-i în distribuție pe Alexandra Ioniță și Tudor Istodor.

Spectacolul va avea loc duminică, 18 martie, de la ora 19, la Centru Cultural Reduta. „Voyeur” este un thriller psihologic de o extraordinară încărcătură emoţională, despre care însuși autorul declară că dacă piesa aceasta este despre ceva, atunci ea este despre abilitatea noastră vastă de a ne manipula unii pe ceilalţi. Despre darul nostru minunat de a minţi.

Este despre puterea oribilă a carismei noastre; despre capacitatea noastră de a crede în orice adevăr, în forma în care ni se potriveşte. Este despre puterea noastră imediată de a ierta și despre nevoia noastră de a merge mai departe.

Pentru rolul lui Peter din „Voyeur”, Tudor Istodor a câștigat Premiul pentru Cea mai bună interpretare masculină, la UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice.

Biletele pentru reprezentația „Voyeur” din 18 martie, ora 19, se pot achiziționa online, de pe mystage.ro, și de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta, de pe str. Apollonia Hirscher, nr. 8.

Comentarii

Ultimă oră