Sari la conținut

Taylor Swift, cea mai bine plătită cântăreață din ultimele 12 luni (Forbes)

taylor-swift-cea-mai-bine-platita-cantareata-din-ultimele-12-luni-forbes

Cu încasări totale de peste 200 de milioane de dolari în urma show-urilor din America de Nord, în cadrul turneului mondial de promovare a albumului ''1989'', Swift, în vârstă de 26 de ani, le-a depășit pe cele ale Rolling Stones din concertele susținute pe același continent în acest an.

În 2015, interpreta hit-ului ''Bad Blood'' s-a aflat pe locul doi în topul Forbes, în urma lui Katy Perry, cu încasări estimate la 80 de milioane de dolari.

Swift a primit, în luna mai, la gala BMI Pop Awards, trofeul care îi poartă numele — "Taylor Swift Award" — decernat de Broadcast Music Incorporated, în semn de recunoaștere pentru influența și talentul său creativ și artistic.

Cântăreața Adele, în vârstă de 28 de ani, ocupă poziția a doua în topul Forbes pentru 2016, cu încasări de 80,5 milioane de dolari, cele mai mari ale acesteia de până acum.

Adele, al cărei album ''25'' a devenit rapid cel mai bine vândut în 2015, s-a bucurat de un succes continuu în acest an și a adunat milioane la fiecare concert, mai arată sursa citată.

Madonna, care a condus în topul ''Cea mai bine plătită cântăreață'' în 2013, se află în acest an pe locul al treilea. Turneul ei recent, ''Rebel Heart'', a însumat venituri de 170 de milioane de dolari, ceea ce a făcut ca suma totală obținut de vedetă în turnee să ajungă la 1,4 miliarde de dolari, brut. În ultimele 12 luni, Madonna, în vârstă de 58 de ani, a încasat 76,5 milioane de dolari.

Sursa: agerpres.ro

Comentarii

Ultimă oră