Sari la conținut
taximetrist-gasit-mort-in-portbagajul-masinii

Taximetristul găsit înjunghiat, sâmbătă dimineaţa,  în portbagajul maşinii avea 63 de ani şi era din oraşul sibian Cisnădie. Soţia bărbatului a povestit pentru adevarul.ro că acesta a plecat la serviciu joi dimineaţa, au discutat la telefon însă vineri dimineaţa nu a mai ajuns acasă. Aceasta a anunţat imediat dispariţia la poliţie. Bărbatul a fost găsit sâmbătă mort, în maşina de taxi, aproape de limita judeţului Braşov cu judeţul Sibiu.

Bărbatul ar fi plecat vineri dimineaţă în cursă cu doi bărbaţi şi o femeie, în judeţul Braşov. Cei de la firma de taximetrie spun că bărbatul a anunţat cursa spre Făgăraş, însă nu a respectat o procedură standard, aceea ca la cursele în afara localităţii să anunţe la dispecerat datele din buletin ale persoanelor pe care urmează să le transporte.

””În dimineaţa de joi spre vineri, 14 spre 15 februarie, a plecat în jurul orei 3 jumate de la staţia de taxi amplasată în faţa hotelului Continental Forum, s-a anunţat că pleacă cu clienţi la Făgăraş, ieri a fost dat dispărut şi azi dimineaţă a fost găsit decedat. A avut doi bărbaţi şi o femeie în maşină, cu care a plecat, din ceea ce s-a înţeles de la colegii din spate. El când a plecat nu a dat niciun fel de date din buletinul clienţilor, fapt care ar fi trebuit făcut pentru că atunci când se pleacă în afara localităţilor trebuie să dea date din buletin pentru a avea o locaţie exactă despre persoanele pe care le-a transportat. Din păcate nu a făcut acest lucru şi din păcate mulţi colegi de-ai noştri nu mai fac chestia asta şi astea sunt probabil consecinţele”, a spus Liliana Buga, dispecer la firma de taximetrie la care lucra bărbatul, pentru adevarul.ro.

Comentarii

Ultimă oră