Sari la conținut

Tărlungeniul pierde în prelungiri cu FC Bihor

tarlungeniul-pierde-in-prelungiri-cu-fc-bihor

Unirea Tărlungeni nu a reuşit să scoată un rezultat pozitiv nici cu FC Bihor, fiind învinsă în prelungiri. O dată cu scurgerea etapelor, echipa lui Dan Bona are şanse din ce în ce mai mici de salvare.

Egalare a fost inutilă

FC Bihor putea să reprezinte revirimentul Unirii Tărlungeni. Cu nevoie de puncte mai mare ca niciodată, însă fără Dan Bona în spaţiul băncii tehnice, suspendat pentru un meci din etapa a 5-a, echipa braşoveană a început prudent partida. Prima ocazie a venit spre finalul reprizei, când Petrean (36) a şutat bine de la 20 de metri, puţin peste poarta lui Kickay, un puşti de 17 ani. La faza imediat următoare, Mintaş (37) a deschis scorul cu o lovitură de cap. Până la pauză, Minciună (41) şi Coman (44) nu au găsit spaţiul porţii adverse.

La reluare, Unirea a intrat mai decisă, însă mingea a refuzat să intre în poartă. Coman (52) nu a putut relua un balon de la trei metri, după lovitura de cap a lui Chirciu. În cele din urmă, Forika (65) a adus egalarea, cu un şut plasat, după ce acelaşi Chirciu a deviat pe spate în urma unui corner. Coman (66) a fost blocat în şase metri, iar finalul a devenit incendiar. Şerban (90) a avut şansa golului decisiv: şut cu latul peste poartă de la 16 metri. Intrat de trei minute, Popescu a făcut un fault inutil în careu, iar Andor (90+3) nu a greşit de la punctul cu var.

Caseta statistică

Unirea Tărlungeni – FC Bihor 1–2 (0-1)

Au marcat: Forika (Forika 65/ Mintaş 37, Andor 90+3-pen.)

Arbitri: Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea) – Ovidiu Aruşoaie, Florin Cosma (ambii Piatra Neamţ). Rez: Marius Naidin (Piteşti).

Observatori FRF: Zoltan Tamaş (Odorheiu Secuiesc), Constantin Pintilie (Rm. Vâlcea).

Cartonaşe galbene: Marin (45+2), Burlacu (73), Coman (82)/ Chira (54), Andor (67).

Tărlungeni: Muţiu – Vlăsceanu, Forika, Şerban, Marin (c) – Monea (90 Popescu), Burlacu, Minciună, Vasiloi (64 Bucur) – Coman, Petrean (46 Chirciu).

Antrenor: Dan Bona.

Bihor: Kickay – Remeş, Mintaş, Chira, Lorincz – Coroian – Andor (c), Ember (87 Arsene), Haş, Sulea (76 Novak) – Trabalka (53 Sereş).

Antrenor: Dan Mănăilă.

Comentarii

Ultimă oră