Sari la conținut
tarlungeniul-a-pierdut-cu-chindia

Unirea Tărlungeni a pierdut ultimul joc de pe teren propriu din sezonul regulat. Trupa lui Bona a fost învinsă de Chindia Târgoviște cu scorul de 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei a fost marcat de Cherchez în minutul 64. Chindia, ocupanta poziției secunde în seria a doua a ligii secunde nu a fost cu nimic mai presus decât formația din Tărlungeni. Forika și compania au dominat jocul însă nu și-au creeat foarte multe oportunități de a înscrie. În partea secundă, după o greșeală în lanț a jucătorilor de la Tărlungeni, Cherchez a scăpat singur cu Perianu și a înscris golul ce avea să aducă trei puncte Chindiei.

„Este păcat că am pierdut astăzi acest meci. Punctele ne-ar fi ajutat foarte mult în play-out. Eu spun că am dominat teritorial acest joc dar nu am fost capabili să înscriem. Ne lipsește omul de gol, știm că avem această problemă, dar nu prea mai avem ce să facem. Din păcate am primit un gol pe o mare prostie a noastră. Băieții au fost neatenți și cred că la singura lor ocazie mare de a înscrie au reușit să puncteze. Ne ducem crecea până la capăt. Vom merge să jucăm la UTA după care vom vedea ce va fi în play-out”, a spus la final antrenorul Unirii Tărlungeni, Dan Bona.

În urma acestui rezultat, Unirea Tărlungeni rămâne pe poziția a 11 a clasamentului cu 24 de puncte și va juca în ultima etapă a sezonului regulat, în deplasare contra formației UTA Arad.

Comentarii

Ultimă oră