Sari la conținut

Târgul de Cariere revine la Brașov în aprilie

targul-de-cariere-revine-la-brasov-in-aprilie


Târgul de Cariere anunță o nouă ediție la Brașov. Evenimentul va avea loc în 22 și 23 aprilie la Casa Armatei, în prezența a circa 30 de angajatori și a cel puțin 3.000 de tineri candidați, cu și fără experiență de muncă. Pe www.targuldecariere.ro/brașov sunt deja anunțate primele companii confirmate.

„Se anunță o primăvară deosebită la Brașov, din punct de vedere al oportunităților de carieră pentru tinerii profesioniști. Ca de obicei, la Târgul de Cariere vom avea o ofertă consistentă de joburi și internship-uri în IT și inginerie, dar în acest sezon observăm un interes special și pentru vorbitorii de limbi străine, cu sau fără experiență de muncă. Suntem încă la începutul perioadei de înscrieri pentru participarea la Târgul de Cariere și ne bucură interesul companiilor, mai mare decât în alți ani. Estimăm că aceasta va fi cea mai mare ediție a TdC Brașov de până acum, atât din punct de vedere al numărului angajatorilor prezenți la standuri, cât și din cel al calității generale a evenimentului.”, declară Louisa Olar, manager al Târgului de Cariere.
Marii angajatori prezenți la TdC sunt, fără excepție, în căutarea tinerilor interesați de dezvoltare în carieră. „În acest an Pirelli propune două programe de practică în domeniul tehnic (Producție și IT) și economic: Summer Camp - dedicat studenților din anul III de facultate și Talent in Action - care se adresează studenților din ultimul an de facultate si master”, declară Elena Manea, din partea echipei de Recrutare & Employer Branding.

Pentru această primăvară Târgul de Cariere și-a propus să depășească ținta de 500 de oportunități de carieră oferite la eveniment. „La TdC așteptăm cel puțin 3.000 de brașoveni, cărora le-am pregătit o campanie complexă de informare, derulată cu ajutorul partenerilor noștri și printr-o multitudine de canale: presă scrisă, radio, TV, online, outdoor, promovare în campus, în spațiile publice și comerciale”, spun organizatorii.
Fondat la Cluj în 2006, Târgul de Cariere este azi cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova.

Comentarii

Ultimă oră