Sari la conținut
targul-de-cariere-ajunge-la-brasov-(1)

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de profil din România, revine la Brașov vineri și sâmbătă (21-22 martie) cu zeci de oferte de angajare și prezența unor companii din domenii precum IT, producție și tehnică, vânzări, servicii, financiar, marketing, dar și consultanță pe CV la fața locului.  Evenimentul are loc la Casa Armatei, între orele 10.00 – 17.00.


Companii importante de pe piața brașoveană dar și din regiune și-au anunțat prezența la eveniment. Lista completă a companiilor participante și a oportunităților de carieră propuse de acestea poate fi consultată pe site-ul www.targuldecariere.ro. La Târgul de Cariere sunt așteptați 3.000 de tineri, cărora organizatorii le propun o ofertă variată de oportunități de carieră. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, sunt candidații vizați de companiile angajatoare. Accesul la Târgul de Cariere este gratuit.
Cei în căutarea unui loc de muncă se pot bucura de implementarea sistemului Smart CV, datorită căruia candidații nu mai au nevoie de a-și aduce CV-ul în mai multe exemplare, iar angajatorii scapă de problema tradițională „a teancului de CV-uri”. Practic, sistemul Smart CV permite scanarea CV-ului descărcat de candidat din contul său eJobs.ro, care se stochează automat în baza de date a angajatorului.
Workshop susținut de IBM
   Târgul de Cariere aduce la Brașov și o întâlnire specială între compania IBM și tinerii brașoveni interesați de o carieră în cadrul acestei companii. Patru reprezentanți IBM (un manager, un specialist IT, un recruiter și coordonatorul programului de recrutare pentru absolvenți) vor prezenta programul de internship al IBM, precum și alte oportunități de carieră în cadrul companiei.
Întâlnirea va avea loc vineri, 21 martie, de la ora 12.00, la Casa Armatei - Sala Marmura. Participarea este gratuită, dar există numai 20 de locuri disponibile. Pentru a putea participa la întâlnire, doritorii trebuie să aibă studii tehnice absolvite sau în curs și să posede cunoștințe medii sau avansate de limbă germană. De asemenea, pentru participare e necesară completarea unui formular de înscriere care se găsește pe site-ul www.targuldecariere.ro.

Mai multe informații pe www.targuldecariere.ro și pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/targuldecariere.

Comentarii

Ultimă oră