Sari la conținut

Târg de flori și mărțișoare, în parcarea de la Complexul Mare

targ-de-flori-si-martisoare-in-intampinarea-primaverii-in-parcarea-de-la-complexul-mare

Un „Târg de flori și mărțișoare” va sta la dispoziţia braşovenilor în perioada 27 februarie – 8 martie 2017, în parcarea de la Complexul Mare.

Anul acesta, un târg de flori și mărțișoare va fi organizat pentru prima dată în parcarea din fața Complexului Mare de la Piața Astra, una dintre principalele zone comerciale de la poalele Tâmpei.

Târgul se va deschide în data de 27 februarie 2017 și se va desfășura până pe 8 martie 2017, fiind puse la dispoziția comercianților  60 de locuri pentru scoaterea la vânzare a acestor simboluri ale primăverii.

Târgul beneficiază de toate avizele și autorizațiile de funcționare eliberate de Primăria Brașov, iar comercianții pot închiria locurile disponibile la prețuri mult mai avantajoase față de cele care se percep pentru ocuparea unuia dintre puținele locuri special amenajate în acest sens în piețele agro-alimentare ale Brașovului.

Comercianții care doresc să participe la acest „Târg de flori și mărțișoare”  îi pot contacta pe organizatorii evenimentului în vederea închirierii unui spațiu la numărul de telefon 0767.204.509, persoană de contact fiind Claudiu Duman.

Comentarii

Ultimă oră