Sari la conținut

Tărâmul imaginației. Întâlnire cu poveștile terapeutice și cu bucuria de „ A FI ”

taramul-imaginatiei-intalnire-cu-povestile-terapeutice-si-cu-bucuria-de-a-fi-

O poveste bine spusă întotdeauna aduce bucurie. Dezvoltă imaginaţia şi deschide orizonturi noi.

Librăria Șt. O. Iosif împreună cu echipa „EquilibruPsi” vă invită, pe tine şi pe piticul tău pe „Tărâmul Imaginației. Întâlnire cu poveștile terapeutice și cu bucuria de A fi”, într-o aventură creativă menită să-i dezvolte celui mic fantezia, aptitudinile de comunicare, memoria și atenția prin povești, jocuri, culori, sunete și imagini.

Despre ce este vorba? Specialiştii coordonatori vor explora împreună cu copiii lumea fanteziei prin tehnici creativ-expresive precum: povestirea, desenul, colajul, modelajul, jocul de rol, dansul și muzica. Cei mici vor avea parte de multe surprize placute antent pregătite special pentru acest atelier.

Alături de copiii între 3 și 10 ani, în acest drum explorator vor fi psihopedagogii Alina Moldovan și Camelia Bota.

Vor citi împreună cu micuţii povești, vor intra în pielea personajelor, vor experimenta situații nemaiîntâlnite, vor crea ritmuri și melodii cu instrumente Orff, vor deveni autorii unor opere de artă originale și pentru relaxare se vorîndulci cu ceaiuri aromate de la TeaGarden.


    Ateliere asemănătoare au loc în Braşov în fiecare zi de joi, din săptămânile impare, între orele 18-19.

Participarea se face pe baza unei înscrieri prealabile la oficiul librăriei Șt. O. Iosif, în limita a 10 participanți la un atelier.

Costul este de 25 lei pentru un atelier, sau 160 lei pentru un abonament de 8 întâlniri.

Atelierul de joi 8 decembrie 2016, se desfăşoară la Libraria Şt. O. Iosif din Braşov (strada Mureșenilor numarul 14), între orele 18:00 şi 19:00.

Comentarii

Ultimă oră