Sari la conținut

„Ţara lui Moş Crăciun” în Piaţa Sfatului

tara-lui-mos-craciun-in-piata-sfatului

 Un nou concept pentru târgul de sărbători. Copiii vor putea duce scrisorile cu dorinţe de daruri la căsuţa Moşului, din Piaţa Sfatului!

Organizat după un concept total nou, Târgul de Crăciun – ce urmează a fi deschis din 1 decembrie – va avea şi o căsuţă a lui Moş Crăciun. Aici, cei mici vor putea să-şi aducă scrisorelele cu dorinţele pentru darurile de la Moşu’. Asta însă numai dacă au fost cuminţi tot anul.


 Tot la căsuţa lui Moş Crăciun, cei mici vor putea participa la diverse ateliere ce urmează a fi ţinute de artizanii ce vor fi prezenţi la Târg.

O căsuță cu un design mai deosebit este amenajată special pentru atelierul lui Moș Crăciun. Copiii vor putea participa la ateliere pentru decorațiuni sau îi vor putea scrie Moșului, care va avea și o cutie poștală chiar la intrarea în atelier. Atelierele vor fi gratuite și se vor desfășura de două ori pe zi în perioada școlii, respectiv de la orele 15.00 și 17.00, și de trei ori pe zi în perioada vacanței, fiind adăugat un atelier suplimentar de la ora 12.00.

Tot pentru copii, în Piața Sfatului revine caruselul care face deliciul micuților.

Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului se va închide în 31 decembrie 2019.

Comentarii

Ultimă oră