Sari la conținut

Tânăr de 19 ani, fără permis, a făcut dezastru la volan

tanar-de-19-ani-fara-permis-a-facut-dezastru-la-volan

Un tânăr de 19 ani din județul Brașov a ajuns în arestul poliției după ce a provocat un accident rutier.

Aflat la volanul unui autoturism pe strada Mare din Prejmer, acesta a derapat și a intrat în coliziune cu podul din beton.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în zidurile a două imobile, a distrus conducta de alimentare cu gaz metan, un stâlp de susținere din rețeaua de electricitate și s-a oprit pe plafon, pe un pod din apropiere.

După eveniment, tânărul a părăsit locul accidentului. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto și faptul că în momentul producerii accidentului în autoturism se mai afla un pasager de 17 ani. De asemenea, numărul de înmatriculare de pe plăcuțele montate pe autoturism figura în bazele de date ca fiind atribuit altui vehicul.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor doi ocupanți din autoturism care au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea evaluării și acordării de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul IPJ Brașov.

Acesta este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație și conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr de înmatriculare fals, precum și conducere fără permis, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Comentarii

Ultimă oră