Sari la conținut

Tabere speciale la mare pentru studenții defavorizați

tabere-speciale-la-mare-pentru-studentii-defavorizati-

Studenţii cu venituri reduse, orfani, cu dizabilităţi, de etnie romă, proveniţi din mediul rural sau proveniți din casele de copii sau plasament familial vor putea aplica pentru un loc de tabără la mare pus la dispoziţie de Alianţa Naţională a Organizațiilor Studențești din România!
Studenții doritori trebuie să completeze până la data de 5 August un formular și să trimită online o serie de documente justificative prin care să facă dovada încadrării în cel puțin una din categoriile vizate. Informații complete despre acest proces pot fi găsite pe pagina web a federației – www.anosr.ro.
„Cu gândul la studenții care întâmpină numeroase probleme și totuși, cu eforturi și sacrificii mari din partea lor și a familiei, reușesc să urmeze studiile universitare, organizațiile membre ANOSR au hotărât să folosească locurile de tabără care le-au fost puse la dispoziție pentru a ajuta acești studenți să-și petreacă vacanța la mare. Vrem să aflăm de la studenții cu probleme sociale cum se descurcă, ce nevoi au și ce putem face pentru ca parcursul lor în universități să fie unul cât mai apropiat de normal. Sperăm ca inițiativa noastră să aibă ecou și în acțiunile viitoare ale Ministerului Educației și ale altor instituții publice cu atribuții specifice” a declarat Cristi Popescu, vicepreședinte ANOSR
Pentru mai multe detalii, pe site-ul www.anosr.ro.

Comentarii

Ultimă oră