In perioada 24- 31 ianuarie, Arbex Art Decor organizeaza a 13-a editie a Taberei de pictura Hobby Art, un proiect destinat persoanelor care doresc sa invete, sa practice, sa experimenteze si sa evolueze in domeniul picturii, alaturi de un profesionist.

Editia de iarna care se va desfasura la Predelut in judetul Brasov este una de atelier, iar ca tema predominanta se va studia portretul si corpul uman, dar si natura statica. Sesiunile de lucru se desfasoara in prezenta pictorului profesionist Tudor Francu, instructorul artistic al taberei inca de la debut, din 2009. Profesionalismul, pasiunea si rabdarea cu care se ocupa de fiecare participant au determinat formarea unei comunitati de pasionati ai acestei arte in jurul Taberei de pictura Hobby Art, astfel ca de cele mai multe ori, locurile in tabara, care sunt limitate la 12 pentru buna desfasurare a activitatilor, se ocupa imediat. Timpul petrecut in tabara pare prea scurt de fiecare data.

Organizatorii spun ca ‘’Daca la inceput tabara era conceputa pentru 6 zile, la cererea participantilor durata pentru tabara de iarna s-a marit la 7 zile si respectiv la 8 zile cea de vara de nivel intermediar, editia de initiere ramanand de 6 zile. Cu toate ca multi dintre participantii din taberele anterioare ne solicitau o durata mai mare a taberelor, am hotarat sa mentinem taberele in acesti parametri 6-8 zile, pentru ca ne dorim tabere dinamice, utile, eficiente, placute si la preturi convenabile. ‘’

‘’Activitatile de specialitate se imbina in timpul taberei cu activitati creative si recreative de grup: socializare, energizare, divertisment de timp liber, astfel ca de cele mai multe ori descoper ca majoritatea dintre noi abia asteptam un prilej pentru a redeveni copii. Atunci stiu ca tabara este una reusita. ‘’ – Simona Polhac organizator tabara .
”Tabara de pictura este un prilej nemaipomenit sa descoperi oameni minunati si sa te redescoperi ca si artist/copil. Am retrait jocurile copilariei, am ras si am cantat, emotii ce ne-au inspirat in realizarea noilor picturi. Cu ajutorul lui Tudor am capatat increderea de care aveam nevoie pentru a continua pe aceasta directie artistica si a vedea lumea in culori. Pictand si repictand ajungi sa intelegi micile taine care in final te ajuta sa desavarsesti creatia. Multumesc Tudor & Simona!!!” – marturie a unei participante la o tabara anterioara. Vezi si alte marturii pe blogul taberei.

Portretul si corpul uman, tema predominanta a acestei editii constituie o provocare dupa ce in editiile anterioare s-a studiat si practicat peisajul, natura statica, pictura abstracta. Oportunitati care decurg din participarea la o tabara de pictura organizata de Arbex Art Décor: 1. Discount de artist pe viata la toate serviciile de inramare realizate la atelierul de inramari profesionale Arbex Art Decor ( intreaba-ne despre asta)
2. Posibilitate de a expune in cadrul expozitiei anuale de primavara organizate de Arbex Art Décor
3. Vei primi o diploma de participare la tabara de pictura, diploma care pe unele persoane participante le-a ajutat sa se inscrie in asociatii artistice de profil, portofoliul de lucrari fiind insa cel care a deschis usile.

Despre organizator: Arbex Art Decor s-a nascut din pasiunea pentru arta imaginii fie ea pictata sau fotografiata. Ne-am dezvoltat, cautand sa oferim exact ce cauta clientii nostri, calitate si diversitate in serviciul de inramare tablouri pe care-l prestam in atelierul nostru, invatand de la cei mai fideli clienti ai nostri, pictorii, fotografii precum si de la furnizorii nostri din diverse tari europene. Si pentru ca frumosul atrage frumos, avem o echipa frumoasa gata sa se ocupe de toate tablourile care ne ajung in atelier. In urma cu 6 ani s-a nascut ideea taberei de pictura pentru cei care doresc sa picteze dar n-au avut suport de specialitate, curajul sau timpul necesar. Si pentru ca specificul activitatii la firma ne-a ajutat sa facem posibil acest proiect, astazi ne putem mandri cu 12 editii care au adunat oameni plini de entuziasm, talentati si care formeaza un grup frumos de prieteni.
Arbex Art Decor si-a dezvoltat apoi portofoliul produselor pe care le ofera , la propunerea furnizorilor din Germania si la alte decoratiuni de perete: fototapet, stickere decorative de perete, postere de arta, produse cu impact vizual create in urma colaborarii dintre edituri de arta din Europa si artisti vizuali, produse care se comercializeaza pe www.deco-perete.ro. Detalii despre taberele noastre gasiti pe blogul dedicat taberei: http://tabarapictura.wordpress.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TabaraDePicturaHobbyArt