Sari la conținut

Supriza dulce pentru 35 de copii de la centrele de plasament

supriza-dulce-pentru-35-de-copii-de-la-centrele-de-plasament

35 de suflete de la centrele Lizuca şi Patrocle din Tărlungeni, dar şi de la Buburuza din Budila, s-au ospătat cu cele mai delicioase clătite pregătite de reprezentanţii unui local din Braşov.
”E foarte bine că am ieşit din centru, pentru că mai ieşim şi noi în comunitate. Îmi place aici pentru că sunt cu prietenii şi vrem să ne distrăm”, ne-a spus unul dintre micuţi.
La petrecere a participat şi Andrei, un copil special, care acum studiază limba olandeză. „E frumoasă, sunt bune clătitele, ne distrăm şi mie îmi place şi limba olandeză. O învăţ pentru că vreau să plec în Olanda”, ne-a mărturisit Andrei.
Evenimentul a fost organizat de Nora, animator Radio Braşov şi voluntară a Asociaţiei Aripi de Iubire, în colaborare cu conducerea centrelor de plasament din Tărlungeni, dar şi cu reprezentanţii localului.
„Am pregătit clătite pentru cei mici, îi aşteptăm ori de câte ori doresc să vină. Eu sunt mamă şi sper din tot sufletul să le fie bine”, ne-a spus Dana Badea, administrator local.
„Ei au nevoie de foarte multe lucruri, sunt nişte copii absolut minunaţi cărora le lipseşte întâi de toate o îmbrăţişare şi întrebarea, ce faci? Ce ai făcut azi? Aceste întrebări există din partea celor care au grijă de ei, însă lipseşte filonul acela de familie: mama care să-ţi poarte de grijă, tatăl care să te întrebe dacă azi ţi-a fost bine sau rău... suplinesc aceste lipsuri pentru că oamenii care au grijă de ei fac treaba asta. Însă în lumea asta există oameni buni şi ne-am adunat, nu ştiu cum am făcut să ne cunoaştem, însă cunoscându-ne am ajuns la concluzia că trebuie să facem ceva pentru copiii aceştia. Nu ne costă absolut nimic, ci cu multă bunăvoinţă şi cu dare de inimă pe ici pe colo, putem să facem treaba asta. Cineva pune la dispoziţie locaţia, alt- cineva ne ajută să-i transportăm, altcineva vine cu daruri”, a declarat Nora, animator Radio Braşov, voluntar Asociaţia Aripi de Iubire.
„Este într-adevăr un moment special pentru ei, dar trebuie să recunosc că aceşti copii sunt obişnuiţi cu astfel de evenimente, prin bunăvoinţa unor persoane cum e Nora. Ei se bucură pentru orice ieşire, putem să le oferim multe, dar partea aceea de căldură sufletească o putem oferi doar cu ajutorul unor persoane din comunitate”, ne-a spus Gabriela Burulean, şef complex servicii Tărlungeni. Micuţii au fost pictaţi pe faţă de un clovn. Fiecare a fost un personaj pe care l-a visat mereu. Petrecerea dulce s-a încheiat cu dans.


Comentarii

Ultimă oră