Sari la conținut
super-petreceri-pentru-doamne

La Braşov reprezentanţii restaurantelor, ai centrelor de evenimente şi ai cluburilor au liste lungi cu oferte pentru Ziua femeii. Petrecerile însă încep chiar din 7 martie.
Bucătarii au făcut o demonstraţie despre cum va arăta unul dintre preparatele speciale. Vorbim de piept de pui Supreme cu sos de mango, portocale şi mentă, dar şi muşchiuleţ învelit în bacon! Pe lângă delicatese, reprezentantele sexului frumos vor avea parte şi de striptease. Trupele de băieţi cu muşchi se pregătesc pentru marea petrecere. În centrele de evenimente din oraş se munceşte de zor. Se fac probe pentru ca petrecerea dedicată doamnelor să fie perfectă.
„O să ne pregătim cu o petrecere zicem noi foarte reuşită, sufletul petrecerii fiind formaţia Atomic, avem un show susţinut de băieţii de la Flamingo Boys, ca şi menu avem ceve surpriză compus din specialităţile pregătite de şeful nostru bucătar” a spus Dan Banciu, şef centru de evenimente Braşov. „Felul principal din seara de 8 martie este  medalion de muşchiuleţ învelit în bacon, piept de pui Supreme cu mango, portocoale, mentă, dar şi cartofi zdrobiţi cu unt şi verdeaţă” dezvăluie Laurenţiu Spirache, bucătar şef.

Şi în cluburile braşovene va fi distracţie mare, spun organizatorii. Dar aici chefurile încep încă de vineri, 7 martie.
„Bineînţeles că la noi în club întotdeauna am ţinut evenimente speciale, iar seara dedicată femeilor va fi pe 7 martie când îi vom avea invitaţi pe cei de la trupa Tabu, intrarea este 20 de lei şi locurile sunt limitate. Avem deja foarte multe rezervări făcute. Pentru seara de sâmbătă, respectiv 8 martie, avem un invitat special din Amsterdam” a declarat Adina Farcaş, PR club Braşov.

Comentarii

Ultimă oră