Candidații trebuie să aibă un curs de agent de turism și să vorbească la nivel avansat o limbă străină de circulație internațională!

 Primăria Făgăraș a publicat pe pagina sa web un anunț pentru ocuparea unor funcții publice de execuție din cadrul aparatului de specialitate al Primarului.

  Sunt vacante, disponibile pentru doritori (prin concurs), două posturi de consilier clasa I grad profesional Debutant (la Centrul de Informare Turistică Făgăraș).

     Va fi organizată o probă suplimentare de departajare în data de 30 ianuarie 2018, de la ora 10.00 la sediul Primăriei Municipiului Făgăraș.

 Apoi, proba scrisă va avea loc pe 01 februarie 2018, de la ora 10.00 ( tot la sediul Primăriei Municipiului Făgăraș).

     Candidații declarați admiși vor trebui apoi să se prezinte la Primărie, la un interviu programat pentru 05 februarie 2018, de la ora 10.00.

 Data până la care se pot depune dosarele de înscriere este 28 ianuarie 2018, la sediul Primariei Municipiului Făgăraș (Strada Republicii 3, Făgăraș).

Condiții de participare la concurs a candidaților:

- studii de specialitate – studii universitare de licenșă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență.
- curs de perfecționare în profesia ,,agent de turism – ghid”
- cunoștințe de operare pe calculator – Word, Excel, Power Point, Internet – nivel mediu
- cunoașterea unor limbă de circulatie internațională nivel avansat (engleză, franceză, germană)

   Doritorii pot gasi mai multe detalii pe site-ul Primăriei din Făgăraș: www.primaria-fagaras.ro.