Sari la conținut

Studenţii informaticieni, faţă în faţă cu angajatorii

În perioada 9 mai – 10 iunie se desfășoară la Brașov proiectul IT Challenge 4.0.  IT Challenge 4.0 este un proiect realizat de AIESEC Brașov în parteneriat cu Universitatea ”Transilvania” din Brașov și companii de renume care își au sediul în oraș.  În cadrul acestui proiect se urmărește provocarea unei schimbări în mediul local, prin orientarea către piața IT și prin crearea de legături între studenți și companiile de profil. Deschiderea oficială a evenimentului are loc în Aula “Sergiu T. Chiriacescu” miercuri, 9 mai 2012 la ora 15.00.
Proiectul oferă studenţilor de la facultăţile cu profil IT şansa de a participa la sesiuni teoretice urmate de workshop-uri tematice susţinute de reprezentanţi ai firmelor de IT braşovene.
Workshop-urile se vor desfăşura pe durata a doua săptămâni, în care studenţii (organizați în echipe sau individual) vor lucra la un proiect real propus de una din companii  sub supravegherea unui mentor, reprezentant al companiei. La final, cele mai bune proiecte vor fi premiate.
Desfășurarea activităților se va face în cadrul laboratoarelor din Universitatea ”Transilvania” din Brașov. Se așteaptă participarea în special a studenților din cadrul facultăților de Matematică și Informatică, Inginerie Electrică și Calculatoare.
Pentru orice informație suplimentară și pentru aplicare se poate accesa: http://aiesecbv.ro/new/it-challenge

Comentarii

Ultimă oră