Sari la conținut

Străzile Neagoe Basarab şi Pictor Pop, închise parţial pentru lucrări, în 3 şi 4 decembrie

strazile-neagoe-basarab-si-pictor-pop-inchise-partial-pentru-lucrari-in-3-si-4-decembrie

După minivacanţa de 1 Decembrie, echipele de muncitori de la Electrica SA revin pe străzile Braşovului.

Potrivit unui anunţ al Primăriei, în 3 şi 4 decembrie 2018, începând cu ora 9.00, străzile Neagoe Basarab şi Pictor Pop vor fi închise parţial, pentru lucrări de modernizare a reţelei electrice.

„Strada Neagoe Basarab va fi închisă pe segmentul cuprins între str. Negoiu şi str. Pictor Pop, iar strada Pictor Pop va fi închisă în zona Magazinului Star, până la nr. 22. Circulaţia va fi redirecţionată pe străzile Dobrogeanu Gherea şi Negoiu. După această perioadă, pe strada Pictor Pop se va circula pe o bandă, pe tot parcursul săptămânii”, au precizat reprezentanţii Primăriei Braşov.

Reamintim că tot în cadrul lucrărilor desfăşurate de Electrica SA pentru modernizarea reţelelor electrice, pe strada 13 Decembrie se lucrează pe tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân şi Bulevardul Gării, acestea afectând trotuarul, staţiile RATBV, zona de aşteptare taxi, şi în o parte din parcul Tractorul, pe aliniamentul căii ferate. Data estimată pentru finalizarea lucrărilor este 15 decembrie 2018, în funcţie de starea vremii.

De asemenea, pe strada Hărmanului, pe sectorul dintre Lemexim şi strada Rozelor (Rompetrol), sunt afectate zona trotuarului, zona verde şi o serie de parcări de reşedinţă. Pe strada Hărmanului se lucrează şi în zona dintre pasajul de cale ferată şi Autogara Codreanu, pe trotuar şi pe zona verde. Şi în acest caz, data estimată pentru finalizarea lucrărilor este 15 decembrie, în funcţie de starea vremii.

Comentarii

Ultimă oră