Sari la conținut
strategii-de-integrare-la-locul-de-munca

First Job School organizează în data 10 octombrie 2019, trainingul denumit “Strategii de integrare la locul de muncă”. Evenimentul este organizat la Sergiana Center Braşov de pe strada Mihail Kogălniceanu 15, Braşov.

În cadrul trainingului, specialiştii în resurse umane vor prezenta participanţilor drepturile pe care le au la locul de muncă, obligaţiile angajatorului, sancţiunile disciplinare stabilite de Codul Muncii, ce soluţii legislative ai la îndemânăîn situaţia în care eşti hărţuit la locul de muncă, ce urmăreşte angajatorul în perioada de probă, ce moduri de integrare poate folosi compania, aspecte importante privind integrarea la locul de muncăîn primele 3 luni de la angajare, cum să faci faţă colegilor care se comportă urât cu tine, efectele gândirii pozitive şi negative la locul de muncă etc.

Trainingul “Strategii de integrare la locul de muncă” este organizat în cadrul proiectului “Şanse pentru ocupare durabilă”, cod Mysmis 121500, proiect cofinanţat din Fondul social European prin programul operaţional capital uman 2014-2020.

Cu stima,
Fecioru Raluca
Specialist Resurse Umane

Comentarii

Ultimă oră