Sari la conținut

Strada Carierei, închisă în perioada 30 mai - 1 iunie

strada-carierei-inchisa-in-perioada-30-mai-1-iunie

Strada Carierei va fi închisă traficului rutier timp de 3 zile, pentru lucrări de modernizare a reţelelor de apă, care includ înlocuirea completă a conductei de alimentare şi montarea de branşamente noi.

Astfel, de joi (30 mai 2019) de la ora 9.00 şi până sâmbătă (1 iunie 2019), la ora 15.00, şoferii nu vor putea circula pe această stradă pe tronsonul dintre str. Lungă şi intersecţia cu străzile Pictor Ion Andreescu şi 8 Martie. Accesul va fi permis doar riveranilor.


   Rutele alternative sunt:


  • Dinspre Centrul de Diagnostic şi Tratament Oncologic (ONCOCARD) spre centrul oraşului, pe străzile 8 Martie şi Pictor Ion Andreescu
  • Dinspre centrul oraşului spre ONCOCARD, pe străzile Stadionului, Calea Făgăraşului, Cărămidăriei sau pe străzile Crişan, Horea şi 8 Martie

Zonele de lucru vor fi închise cu garduri de protecţie.


   Această lucrare face parte din Contractul de Lucrări nr.9F, cu titlul „Reabilitarea şi extinderea reţelelor de distribuţie şi de canalizare în Braşov şi Săcele”. Lucrările au început în luna august a anului trecut şi se vor derula până în februarie 2020.


   Valoarea întregului contract derulat, finanţat prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Comentarii

Ultimă oră