Sari la conținut
stere-se-apuca-de-scoala

În aceast vară, Mihai Stere a agăţat ghetele în cui. Fostul mijlocaş nu a putut să stea departe de teren şi a început deja să înveţe meserie, din postura de secund la FC Braşov. Acum, Stere va face parte din următoarea generaţie pe care Şcoala de Antrenori o va scoate pe piaţă.

Retras recent din activitatea de fotbalist profesionist, Mihai Stere a fost cooptat imediat în staff-ul tehnic al celor de la FC Braşov. Fostul jucător a început campionatul din postura de antrenor secund al „stegarilor”, iar până în acest moment a asistat doi antrenori: în primele două etape pe Cosmin Bodea, iar din runda a treia şi până acum pe Adrian Szabo.

Fostul mijlocaş a strâns 334 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc şi s-a înscris deja la cursul de licenţă UEFA B+A Cumulat, rezervat foştilor jucători. Mihai Stere va avea colegi la Şcoala de Antrenori foşti colegi şi adversari din cariera de jucător, precum Cătălin Munteanu, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Mihăiţă Pleşan, Marius Măldărăşanu, Florin Bătrânu sau Marius Bilaşco.

Comentarii

Ultimă oră