Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat după înfrângerea din meciul cu Ajax Amsterdam, scor 0-2, că formaţia olandeză a pus mari probleme, dar a precizat că gruparea „roş-albastră" păstrează şanse de calificare în optimile de finală ale Ligii Europa. „Am întâlnit un adversar care ne-a pus mari probleme când a atacat. Au fost extrem de incisivi şi de rapizi. Şi noi am avut trei şanse de gol, dar din păcate nu le-am fructificat. Fiecare jucător trebuie să dea mare atenţie la fazele fixe. Nikolici l-a scăpat din marcaj pe fundaşul olandez la primul gol, iar Chiricheş nu s-a apropiat de fundaşul lor. Cred că am făcut un meci destul de bun şi sunt sigur că în retur vom marca. Cu ajutorul publicului, care sunt sigur că va veni în număr mare, putem chiar să ne calificăm", a spus Reghecampf.

Fotbalistul echipei Steaua, Alexandru Chipciu, a declarat după meciul cu Ajax Amsterdam, pierdut cu scorul de 0-2, că steliştilor le va fi foarte greu în retur, având în vedere că Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii sunt suspendaţi pentru jocul de la Bucureşti. „Scuze am putea găsi multe. A fost 2-0 pentru ei, au fost mai buni. La Bucureşti va fi un public minunat, dar fără Bourceanu şi Pintilii va fi foarte greu, ţineau mijlocul terenului. Am avut destule ocazii, dar acum nu mai contează, e important să ne adunăm", a spus Chipciu. Fundaşul Cornel Râpă a declarat că s-a simţit foarte bine în acest prim meci oficial al său pentru Steaua, dar regretă că echipa bucureşteană nu a reuşit să înscrie. „M-am simţit foarte bine, dar nu asta e cel mai important. Regret foarte mult că nu am reuşit să înscriem. Sunt şanse, sunt optimist, în fotbal se pot întâmpla foarte multe. Va fi foarte greu fără Pintilii şi Bourceanu, dar sunt jucători care îi pot înlocui", a afirmat Râpă.
 
1 comentarii la articol "Steliştii mai cred în calificare"

fotbal brasov

15 Feb 2013

Cred ca numai MM crede ca se mai pot califica. Nici oierul sef nu mai crede in chestia asta...Steaua a fost penibila in meciul cu Ajax. Oricum fara marii mijlocasi defensivi Bourceanu si Pintilii....o sa fie si mai rau la Bucuresti
Raspunde
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here