Sari la conținut
stegarii-trebuie-sa-stinga-gazul

FC Brașov joacă în prologul etapei a 21 din seria a doua a ligii secunde. Galben-negrii întâlnesc în această seară, de la ora 19.00, în deplasare, formația Gaz Metan Mediaș, o echipă ce are ca obiectiv promovarea în prima ligă. Meciul se anunță extrem de interesant având în vedere că în sezonul trecut cele două formații se duelau pe prima scenă a fotbalului românesc. Înaintea rundei cu numărul 21, medieșenii sunt pe poziția a patra a clasamentului cu 37 de puncte acumulate, în timp ce stegarii se află pe locul șase, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 34 de puncte strânse.

Prezent aseară în emisiunea 100 % Sport de la Mix 2 TV, consilierul onorific al celor de la FC Brașov, Romeo Pașcu, speră într-un rezultat pozitiv la Mediaș.

„Ăsta e derby-ul seriei. Se întâlnesc două echipe de tradiție din fotbalul românesc, două formații ce în sezonul trecut au jucat în prima divizie și care au ca obiectiv promovarea. Va fi un meci dificil, însă noi avem cel mai bun atacant din liga a doua, pe Marius Matei, avem un portar extrem de valoros, pe Florin Iacob, iar moralul băieților după victoria cu Tărlungeni, este unul bun. Nu pot spune că vom câștiga, dar sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a spus Romeo Pașcu.

„Va fi un meci dificil, dar cred că suntem pe drumul cel bun. Venim după o victorie obținută pe fondul unui joc bun. Trebuie să ne propunem mult. Dacă îți propui puțin, s-ar putea să nu te alegi cu nimic. Din păcate Poverlovici și Livan nu vor fi apți nici pentru acest joc. Sper să avem o evoluție bună și să ne întoarcem de la Mediaș cu punct sau puncte”, a declarat și tehnicianul stegarilor, Mihai Stere.

Comentarii

Ultimă oră