Sari la conținut

Stegarii sunt decişi să facă un meci mare duminică seara

stegarii-sunt-decisi-sa-faca-un-meci-mare-duminica-seara

În ciuda evenimentelor mai puţin dorite de la începutul săptămânii, cu talmeş-balmeşul creat la nivelul băncii tehnice, jucătorii lui FC Braşov nu vor ţine cont de numele adversarului şi sunt gata să dea o replică serioasă celor de la FC Vaslui. Interimarul Adrian Szabo este convins că echipa va fi super motivată duminică seara şi se va bate pentru cele trei puncte.
„Un joc ca oricare altul…”  Pentru antrenorul interimar al celor de la FC Braşov, jocul de duminică seara cu cei de la FC Vaslui nu este unul special. Szabo spune că este un meci ca oricare altul, care este disputat pe teren propriu şi care trebuie câştigat. ”Îmi place felul în care au înţeles să se pregătească băieţii pentru acest meci. Sunt implicaţi şi serioşi şi asta îmi dă speranţe. Ne gândim în primul rând că jucăm un meci pe teren propriu pe care trebuie să-l câştigăm, indiferent de numele adversarului. Sigur că Vasluiul este o echipă importantă a campionatului nostru, însă pentru noi sunt foarte importante punctele şi de aceea tratăm meciul la victorie. Suntem datori să facem un meci agreabil şi un rezultat bun pentru spectatorii care vor veni duminică la meci" a declarat Szabo.
Nu este „premieră”!  Adrian Szabo a mai condus echipa de sub Tâmpa în mandatul lui Daniel Isăilă, într-un moment în care acesta era suspendat şi recunoaşte că şi-a dorit să ajungă pe banca echipei fanion a oraşului. ”Acest club m-a crescut de la vârsta de 10 ani şi pot spune că este un vis care a devenit realitate pentru mine. M-aş bucura ca această împlinire pentru mine să coincidă cu un rezultat bun în meciul cu FC Vaslui. Dar ceea ce mă bucură cel mai mult este faptul că băieţii sunt concentraţi şi conştienţi de importanţa jocului care ne aşteaptă" a mai spus Szabo la conferinţa de presă premergătoare jocului cu FC Vaslui.
Doar Tameş cu probleme.  Iulian Tameş este accidentat, şi nu se ştie dacă va fi recuperat până la ora jocului. Vestea bună vine însă de la Mugurel Buga, care s-a antrenat în ultima perioadă la intensitate maximă. FC Braşov-FC Vaslui, joc ce contează pentru etapa cu numărul 9 a primei ligi de fotbal, se dispută duminică seara de la ora 19.00, pe stadionul Tineretului.


Comentarii

Ultimă oră