Sari la conținut
stegarii-spera-la-o-victorie-cu-cfrului

FC Braşov respiră un aer ceva mai bun, după victoria de pe teren propriu cu Corona. Lupta din subsolul clasamentului este însă extrem de disputată, iar orice punct câştigat poate fi cel al supravieţuirii. Galben-negrii au atins cota 36, dar pentru a fi siguri de prezenţa în prima ligă şi în sezonul viitor, mai au nevoie de cel puţin trei puncte. Primul hop pentru oamenii lui Ţălnar, luni seară în Gruia, contra CFR-ului! CFR Cluj-FC Braşov, partidă care contează pentru etapa a 32-a a primei ligi de fotbal, se dispută luni de la ora 19.30.


„Vrem să facem un meci bun”. CFR Cluj nu mai este echipa de acum câţiva ani, care făcea legea în întrecerea internă şi reprezenta cu cinste România în grupele Champions League. Problemele financiare apasă din ce în ce mai tare gruparea de pe Someş, jucătorii au acumulat restanţe la salarii, iar acest lucru se resimte nu nu numai în buzunarul lor, ci şi în modul de exprimare pe teren. „Până acum am jucat toate meciurile cu sabia deasupra capului. Mergem la Cluj şi încercăm să scoatem maximum posibil. Nu mai este CFR-ul care a fost odată, putem scoate un rezultat bun acolo! Ne intereseză să acumulăm puncte, mai puţin spectacolul şi să ne îndeplinim obiectivul. Sperăm să terminăm cu fruntea sus acest campionat!” ne-a declarat fundaşul stegarilor, Alexandru Vagner.


„I-am spus lui Mario că vreau să-l bat!” Omul care a adus victoria stegarilor în jocul cu Corona, Bruno Madeira, spune că un punct obţinut de braşoveni în jocul din Gruia, ar fi foarte bun. „Nu contează că am înscris eu cu Corona, important este că am câştigat acel joc. Mergem să câştigăm şi la CFR, dar ar fi bun şi un punct! CFR-ul este în formă, dar şi noi suntem la fel ! Sunt prieten bun cu fostul meu coleg, Mario Felgueiras, am vorbit chiar la telefon cu el şi i-am spus că vin la Cluj să-l bat!” a punctat portughezul Madeira.


Nu ajung 39 de puncte? Cota de 36 de puncte atinsă de stegari nu-l linişteşte pe Cornel Ţălnar. Tehnicianul spune că echipa mai are nevoie chiar de patru puncte pentru a se salva! „Jocurile sunt foarte încurcate în subsolul de clasament. Mai sunt nouă puncte la bătaie, toate echipele de jos ar putea face 38-39 de puncte! Nu ştiu dacă ne-ar ajunge doar trei puncte ca să ne salvăm. Vom avea un meci greu la CFR. Sunt probleme acolo, ca de altfel peste tot în România, dar nu cred că ei vor vedea altfel fotbalul din această cauză. Au o echipă puternică, au jucători foarte buni. Personal, cred că Mediaşul s-ar putea să aibă mari dificultăţi. Au cu Dinamo, cu Astra şi în ultima etapă cu noi. Vă daţi seama, dacă nu acumulează puncte, în ultima etapă va fi războiul Maldivelor cu noi!” a spus „Ţânţarul” înainte de plecarea spre Cluj.

Comentarii

Ultimă oră