Sari la conținut
stegarii-au-pus-gand-rau-ceahlaului

În etapa cu numărul 25 a primei ligi de fotbal, FC Braşov va primi vineri, replica celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Stegarii sunt convinşi că meciul nu va fi unul uşor, dar sunt convinşi că punctele vor rămâne sub Tâmpa.

Înaintea jocului de vineri, care va începe la ora 19.00, FC Braşov ocupă locul 9 în clasament cu un total de 31 de puncte.

Ceahlăul se află în zona fierbinte a clasamentului: locul 14 cu o zestre de numai 24 de puncte.

„Ne aşteaptă un joc dificil !”

Stegarii vin după două remize consecutive: 0-0 pe teren propriu cu Universitatea Cluj şi tot 0-0, în deplasare cu Gaz Metan Mediaş. Moralul este bun şi în tabăra oaspeţilor, care după 2-2 pe terenul celor de la Viitorul, au câştigat etapa trecută derbyul suferinţei cu CS Turnu Severin: 1-0. Galben-negrii sunt hotărâţi să nu facă concesii vineri seara şi să bifeze încă o victorie.

„ Consider că ne aşteaptă un joc dificil. Ceahlăul are jucători de viteză şi practică un joc de viteză. Noi jucăm acasă şi suntem obligaţi să câştigăm. Nu vreau să mă gândesc la altă variantă.”a spus Adrian Szabo în conferinţa de presă premergătoare jocului.

Un braşovean, pericolul nr.1 de la Ceahlăul !

Szabo a analizat jocul celor de la Ceahlăul şi ştie care sunt punctele forte ale moldovenilor. Căpitanul Ceahlăului, braşoveanul Marian Constantinescu, este unul dintre oamenii cheie ai formaţiei de sub Pietricica.

” Vom încerca să nu ne lăsăm surprinşi de acţiunile lor de atac, care sunt purtate în mare viteză şi vom face dublaj la cei mai buni oameni ai lor: Constantinescuk, Bădescu şi Barna.

De asemenea vom căuta să aducem un plus ofensivei noastre, să fim mai eficienţi în atac şi să înscriem, pentru că în ultimele două etape nu am făcut acest lucru” a mai spus principalul stegarilor.

Absenţe notabile la FC Braşov

Tehnicianul stegarilor nu se va putea baza în jocul de vineri, pe serviciile a trei jucători de bază: Iulian Popa şi Georgian Păun – ambii suspoendaţi, în timp ce Cristi Ionescu este accidentat. Refăcut după o accidentare, va reveni însă pe teren, Bruno Madeira.

” Ne vor lipsi trei jucători, dar eu consider că avem soluţii utile în absenţa celor trei. Meciul de la Mediaş a fost pregătit într-un fel.

Acum jucăm pe teren propriu, iar datele problemei se schimbă. Oricum, nu sunt decis 100% asupra sistemului de joc cu care vom aborda meciul cu Ceahlăul. Depinde foarte mult şi de forma sportivă a jucătorilor noştri, dra şi de aşezarea în teren a adversarilor” a concluzionat principalul stegarilor, Adrian Szabo.

Poftiţi la bilete!

Biletele pentru partida FC Braşov-Ceahlăul Piatra Neamţ, au fost scose la vânzare de astăzi. Preţurile acestora sunt următoarele: intrare generală – 15 lei, tribuna I, sectoare S şi T – 25  de lei, sector VIP – 150  de lei.

Tichetele se vând la magazinul clubului de lângă stadionul Tineretului, iar în ziua meciului vor fi disponibile şi la casele de bilete ale stadionului. În pauza meciului va fi organizată o tombolă, care va avea drept premii două tricouri originale, cu autografele jucătorilor de la FC Braşov. La tombolă vor participa atât posesorii de bilete cât şi cei care au abonamente.

Comentarii

Ultimă oră