Sari la conținut

Start înscrieri ateliere LollyBoom 2018 - ediția Brașov

start-inscrieri-ateliere-lollyboom-2018-editia-brasov

Cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom 2018 ediția Brașov își deschide porțile vineri, 14 septembrie în Parcul Noua.

Festivalierii sunt așteptați să retrăiască ce mai frumoasă etapă, copilăria, să petreacă timp în natură printre ateliere creative, spectacole la scenă și diverse activități în zona Parcului. Accesul este gratuit.

În cadrul atelierelor, dedicate tuturor categoriilor de vârstă, atât copiii, cât și adulții vor învăța, se vor distra și vor petrece timp de calitate împreună. Pe cei mici mai ales îi așteaptă sute de ateliere unde vor avea oportunitatea să descopere, să-și dezvolte aptitudinile și chiar să
experimenteze din viața celor mari.

Cu joc și joacă pot participa la ateliere de pictură 3D, facepainting, ABC-ul alergării, cursuri de gătit, de germană, engleză, robotică, crafting, croitorie, cusături pe etamină. Vor descoperi spațiul, princiipile de bază ale matematicii, fizicii sau vor participa la ateliere de prim-ajutor sau ateliere unde se vor relaxa și prin diverse metode vor învăța să aibă mai multă încredere în forțele proprii și să-și dezvolte creativitatea. Acestea fiind doar o parte dintre atelierele la care cei mici pot participa.

Înscrierile în cadrul atelierelor se pot realiza la următorul link: http://www.lollyboomfestival.com/inscrieri/

La LollyBoom distracția este în prim-plan așadar spectacolele la scenă vor trezi admirația publicului. Festivalierii vor cânta alături de artiști, vor dansa pe ritmurile muzicale mixate de DJs și totodată vor participa la spectacole de magie, dans, muzică, teatru.

În zona parcului vor fi demonstrații cu moto-parapanta, tobogane, artă stradală, iar fanii vor avea ocazia să vadă și să-și facă poze cu Optimus Prime din Transformers.

Desigur că după atâtea activități trebuie să vă reîncărcați bateriile. Zona de relaxare vă întâmpină cu diverse delicii culinare și băuturi răcoritoare, suficient să vă pregătiți pentru o nouă rundă.

Mai multe detalii despre festival și program găsiți pe www.lollyboomfestival.com sau pe pagina de Facebook.

Acest eveniment este un proiect marca The Dwarfs cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și a partenerilor.

Comentarii

Ultimă oră