Sari la conținut
stabilus-romania-angajeaza-personal-calificat

Compania: STABILUS ROMÂNIA

Le întâlnim peste tot! În maşina pe care o conducem, ne ajută să modificăm înălţimea scaunului de birou sau să înclinăm spătarul acestuia, permit deschiderea şi închiderea uşoară, convenabilă şi sigură a capotei sau a portbagajului nostru. Pe scurt, sunt peste tot acolo unde trebuie să controlăm o mişcare predefinită sau în locurile unde este necesară atenuarea vibraţiilor. Aţi auzit vreodată de arcurile cu gaz? Stabilus România este unul dintre puţinii producători mondiali de top în astfel de dispozitive are, de peste 11 ani, o filială şi în ţara noastră - Stabilus România.

STABILUS worldwide și în România

STABILUS GmbH a fost înființată în Koblenz, Germania în 1934. În cele peste 8 decenii de tradiţie şi inovaţie, a reuşit să-şi creeze filiale în nouă ţări de pe cinci continente. Fiind o companie care operează global, și-a creat o rețea internațională de vânzări și servicii în peste 50 de țări. În România, STABILUS, s-a înființat acum 11 ani, iar în prezent are 2 sedii de producție în Brașov: clădirea ICCO (Gas Spring) și clădirea ORION (Powerise).

Produse din portofoliul companiei și aplicabilitate

Stabilus oferă peste 15,000 de produse diferite și variante de produs. Proiectarea standardizată a mașinilor, procesul tehnologic și parametrii de control asigură capacitatea maximă de competitivitate. În halele de producție Gas Spring sunt fabricate amortizoare cu gaz pentru industria mobilei (mobilier casnic, industrial, medical) şi sectorul auto, iar în halele de producție Powerise se fabrică produse exclusiv pentru automotive.

Activitatea filialei din ţara noastră este organizată în: Swivelchair (producţia de amortizoare pentru scaunele de birou), Industrial (amortizoare și arcuri cu gaz), Automotive și Powerise (actuatoare - dispozitive electromecanice pentru deschiderea şi închiderea portbagajelor autoturismelor premium).

Arcurile cu gaz și amortizoarele sunt considerate un “standard al industriei” în producția auto și în toate tipurile de vehicule utilitare. Compania furnizează piese de schimb pentru aproape orice model, vechi sau nou, oriunde în lume este acesta fabricat. Stabilus împlinește cele mai stringente standarde de calitate și furnizează doar produse pe care clientul se poate baza sută la sută.

Aplicații:

Aplicaţii arcuri gaz şi amortizoare

Responsabilitate socială

SPGK (Școala Profesională Germană Kronstadt) – Stabilus România susține prima școală profesională în sistem dual german din România (din septembrie 2012) și participă la toate evenimentele și acțiunile organizate de aceasta.

Stabilus România și Universitatea Transilvania - o colaborare îndelungată prin susținere financiară, oferte de stagii de practică, precum și suport și asistență în elaborarea lucrărilor de licență și dizertație.

Educație Kaizen (‘îmbunătățire continuă’) - mix între experiența germană și sistemul japonez - Managementul Kaizen, ca parte a programului ”Educație KAIZEN™ pentru România” - inițiativa Institutului Kaizen România – se aplică atât în SPGK, cât și în Stabilus România.

KAIZEN 5S PUBLIC – participăm la acțiuni de voluntariat (ecologizare în diferite locuri publice).

‘FIT FOR FUTURE’ – O inițiativă DWK care are ca scop susținerea calificării și a formării profesionale a elevilor/tinerilor în zona Brașov. "Săptămâna Informării Profesionale" oferă elevilor de clasa a 11-a oportunitatea de a experimenta timp de o săptămână meseria sau funcția visată, în cadrul unei firme germane brașovene.

INTERNSHIP STUDENȚI – STRO facilitează studenților stagii de practică plătită.

ZIUA PORȚILOR DESCHISE, precum și numeroase vizite / tururi de fabrică pentru grupuri organizate.

PLANTĂRI POMI – compania s-a implicat cu ajutorul voluntarilor (angajați) în acțiunea națională de împădurire ‘Plantează în România’ în luna martie 2016. Dorim să ne implicăm și anii următori în astfel de acțiuni.

De ce Stabilus?

Tradiţie - Compania a fost înființată acum 82 de ani și în prezent este una dintre cele mai vechi și mai mari companii de inginerie și producție.

Standarde înalte de calitate - Stabilus are standarde înalte de calitate a produselor și competențe unice de inginerie și proces, expertiza în controlul mișcării pentru a sprijini fiecare client printr-o bună înțelegere a solicitărilor acestora pentru aproape orice aplicație inovatoare.

Cinematică - Stabilus este pasionat de dezvoltarea continuă a know-how-ului și de crearea de viziuni și soluții inovatoare. Această pasiune a personalului nostru de înaltă calificare pentru a dezvolta soluții noi bazate pe o deplină înțelegere a necesităților clientului a făcut ca Stabilus să devină o companie care are atât tradiție, cât și viitor, iar clienții noștri beneficiază de consultanță calificată în rezolvarea unor noi aplicații în cinematică.

Lider pe piaţă mondială - Ca pionier în proiectarea și producerea de amortizoare cu gaz și alte produse electromecanice, Stabilus are astăzi o poziție de lider pe piața mondială. Prin combinarea tradiției cu gândirea inovatoare, Stabilus a reușit să devină parte a istoriei tehnicii.

Inovaţie - În Stabilus angajații, ucenicii și stagiarii iau parte la spiritul inovator al unei firme germane, bine organizate, cu spirit de tradiție, care oferă perspective solide de carieră și de viitor, întrucât compania urmărește o strategie pe termen lung.

Grija pentru angajat, om, client şi mediu - De asemenea, angajații Stabilus sunt foarte atașați de companie și apreciază caracterul ei familiar. Diversitatea sarcinilor oferite și șansa de dezvoltare a personalului fac din Stabilus o companie atrăgătoare.

Chiar și din punct de vedere organizatoric Stabilus e conceput pe termen lung. Deosebit de importante sunt folosirea conștientă a resurselor naturale în procesul de producție și de logistică, precum și folosirea unor strategii sănătoase în ecologie și în reciclarea deșeurilor.

Tradiția în cinematică, respectarea cu exigență a standardelor de calitate și spiritul inovator al țării de origine (Germania) constituie temelia companiei.

Stabilus angajeaza personal calificat !!!

În acest moment Stabilus România are peste 1100 de angajati. Pentru producție, compania, are personal calificat (montatori, operatori mașini unelte, operatori CNC, strungari, sudori, tehnicieni, ingineri producție, ingineri tehnologi), iar toate celelalte departamente sunt menite să ofere prin cunoștințele avansate ale specialiștilor un suport real proceselor și fluxului de producție. De asemenea, găsim specialiști în departamentele de Mentenanță, Calitate, Logistică, Optimizări, Achiziții, Proiectare, Cercetare Dezvoltare.

Compania recrutează personal calificat sau îl califică ulterior prin training-uri interne și externe, preocupându-se de dezvoltarea continuă a angajaților și a proceselor interne.

Anul acesta intenționează îşi mărească echipa cu cel puțin 150 persoane. Oferă oportunități atât pentru departamentele din producție, cât și pentru specialiști care vor colabora cu Headquarter-ul din Germania sau pe proiecte la nivel global.

Trimiteţi CV-ul (cu menţiunea “anunţ ziar Brasovul Tau”) la : resurse.umane@stabilus.com , fax: 0372-384 170 sau direct la fabricile Stabilus.

Vă aşteptăm în echipa noastră!

Comentarii

Ultimă oră