Sari la conținut

Sportul Corona s-a oprit în semifinalele Cupei României

sportul-corona-sa-oprit-in-semifinalele-cupei-romaniei

Sportul Studenţesc Corona Braşov avea ca obiectiv disputarea Cupei României la polo pe apă, exact performanţa reuşită sezonul precedent.

În ciuda unui început de competiţie bun, cu victorie în faţa Crişului Oradea (20-4), poloiştii pregătiţi de Aurelian Georgescu şi Eduard Andrei au înregistrat ulterior două înfrângeri. În „finala” pentru primul loc în Grupa B, braşovenii au fost învinşi de CSM Digi Oradea cu 16-13, după un început de joc în care orădenii au condus chiar şi cu 5-0.

În semifinale, Sportul Corona a întâlnit câştigătoarea din Grupa A, Steaua Bucureşti. „Militarii” au condus în permanenţă pe tabela de marcaj şi s-au distanţat rapid până la pauza mare. În partea secundă, bucureştenii s-au desprins şi mai mult, iar la final au câştigat cu un categoric 17-5.

„Un scor mare, care este cauzat de faptul că nu am avut niciun centru. Am reuşit să ţinem aproape de Steaua la început, după care Delas nu a mai putut evolua şi diferenţa a început să crească. Sunt şi aspecte pozitive, iar unul dintre ele este că începem să devenim o echipă. Sper să atingem potenţialul maxim în play-off-ul campionatului”, a spus antrenorul Aurelian Georgescu.

La Cupa României au participat 7 echipe: Sportul Studenţesc Corona Braşov, Steaua Bucureşti, Crişul Oradea, CSM Digi Oradea, Dinamo Bucureşti şi Poli Cluj. Amefa Arad nu a fost prezentă din cauza problemelor financiare.

Comentarii

Ultimă oră