Sari la conținut
sport-pe-scurt-5-august

Chivu, out din Europa!

Cristian Chivu nu a fost inclus de antrenorul Andrea Stramaccioni pe lista UEFA pentru meciurile din grupele Europa League. Antrenorul Interului şi-a motivat decizia prin faptul că fundaşul român, de care a început să se intereseze iar Galatasaray, este accidentat. De pe listă mai lipsesc, tot din cauza problemelor medicale, Dejan Stankovici, Ricardo Alvarez şi McDonald Mariga. În schimb, Ştefan Radu a fost inclus de Lazio pe lista UEFA pentru partidele din grupele Ligii Europa. Apărătorul român tocmai a revenit după o accidentare. Inter face parte din grupa H a Ligii Europa, alături de Rubin Kazan (Rusia), Partizan Belgrad (Serbia) şi Neftci Baku (Azerbaidjan). Lazio Roma va evolua în grupa J a Ligii Europa, alături de formaţiile Tottenham (Anglia), Panathinaikos (Grecia) şi Maribor (Slovenia).

Chiricheş, peste fundaşii lui Chelsea

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care a urmărit din tribună Supercupa Europei dintre Chelesea şi Atletico Madrid (scor 1-4), a declarat că jucătorul formaţiei Steaua, Vlad Chiricheş, este mai valoros decât fundaşii centrali ai formaţiei londoneze, David Luiz şi Gary Cahill. „Chiricheş va sparge plafonul când pleacă afară. El merită mai mult de zece milioane de euro. Păi m-am uitat la Chelsea... Ambii fundaşi centrali de la Chelsea sunt sub Chiricheş ca valoare. Asta vă spune un om priceput la activitatea asta”, este de părere Dragomir.

Mitică propune un braşovean

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a ironizat eşecul specialiştilor care se ocupă de gazonul de pe Arena Naţională. „A zecea oară va fi mai bun gazonul... cel puţin a zecea oară o să nimerească un gazon bun. După părerea mea, nu este întreţinut cum trebuie, nu sunt meseriaşi cei care se ocupă de gazon. Cei de acolo ar trebui să mă caute să le dau lecţii. Multe sfaturi le-aş da referitor la gazon. Doar asta am făcut înainte de Ligă vreo 20 de ani, m-am ocupat de gazoane, nu am fost preşedinte de club? Aveam unul la Braşov, Andruşca, ăsta făcea gazonul ca masa de biliard. Eu pe Andruşca de la Braşov l-aş aduce la Arena Naţională. I-aş da terenul în primire ca să se ocupe el. Şi fac pariu pe cât vreţi că o să fie masă de biliard acolo dacă se ocupă el”, a spus oficialul LPF.

Remiză în ultimul joc

Echipa Ceahlăul Piatra Neamţ a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu formaţia CS Turnu Severin, în ultimul meci al etapei a VII-a a Ligii I în urma căruia gazdele au rămas fără victorie în acest sezon. Oaspeţii au deschis scorul prin Velici, în minutul 26, gazdele reuşind egalarea prin Dandea, în minutul 90+1.

Comentarii

Ultimă oră