Sari la conținut
sport-pe-scurt-20-septembrie-

Debut cu dreptul în CN

În prima etapă a ediţiei de campionat 2012-2013, hocheiştii de la Corona Braşov au învins cu scorul de 5-1 (0:0, 3:1, 2:0) pe CSS Miercurea Ciuc. Golurile braşovenilor au fost marcate de Fodor, Wehrs, Mihăilescu, Borsos şi Imecs. "A fost cel mai slab meci, din punct de vedere calitativ, de când sunt eu la această echipă. Avem o echipă decimată de accidentări şi a trebuit să improvizez mult şi acest lucru s-a văzut în relaţiile de joc. Contează până la urmă victoria şi ne bucurăm că am scăpat fără alte accidentari." a declarat antrenorul principal, suedezul Greg Lindqvist. În etapa a doua, ASC Corona Braşov urma să se întâlnească cu Progym Gheorghieni, sâmbătă, la Braşov, însă acest meci a fost amânat datorită programului încărcat al echipei de sub Tâmpa. Corona Braşov va disputa în acest weekend 2 jocuri pe propriul teren, care vor conta pentru etapele a 7-a şi a 8-a a Ligii MOL. După cele 3 meciuri din Ungaria, formaţia braşoveană s-a întors cu încă 5 jucători accidentaţi, numărul total fiind în acest moment de 8 indisponibili. Cu toate acestea, antrenorul principal, Greg Lindqvist, este încrezător înaintea meciurilor cu Ferencvaros (astăzi, orele 19.00) şi Miskolc (duminică, orele 19.00).

În vizită la „Bătrâna Doamnă”

Echipa de fotbal Corona Braşov a început foarte bine campionatul şi, după trei runde scurse din seria a doua a ligii a doua, trupa condusă de Daniel Bona este pe primul loc, cu şapte puncte. Stere şi compania vor juca în această etapă în deplasare la Arad cu UTA, o formaţie care nu a reuşit nicio victorie în primele trei runde ale campionatului. Tehnicianul Daniel Bona nu are probleme de efectiv şi ar putea începe jocul de la Arad în următoarea formulă: Marc în poartă, Martac, Forika, Damian şi Avram fundaşi, Stângă, Stere, Vlad Munteanu şi Leonte mijlocaşi, Chirciu şi Coman în atac. Partida dintre UTA Arad şi Corona Braşov se va juca vineri, cu începere de la ora 17.00.

CFR-ul a dat lovitura!

Campioana României, CFR Cluj, a început excelent noul sezon de Champions League. În primul joc din faza grupelor, echipa din Gruia s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Sporting Braga. Punctele clujenilor au fost reuşite de Bastos (foto) în minutele 18 şi 34. Rezultatele complete ale meciurilor jucate miercuri seară în Champions League, sunt următoarele:
Grupa E
Şahtior Doneţk - FC Nordsjaelland 2-0
Chelsea Londra - Juventus Torino 2-2
Grupa F
OSC Lille - BATE Borisov 1-3
Bayern Munchen - Valencia 2-1
Grupa G
FC Barcelona - Spartak Moscova 3-2
Celtic Glasgow - Benfica Lisabona 0-0
Grupa H
Manchester United - Galatasaray Istanbul 1-0
Sporting Braga - CFR Cluj 0-2.

Tineretul, fără probleme în Luxemburg!


Echipa naţională "under 19" a României a învins în deplasare selecţionata similară a Luxemburgului, cu scorul de 3-0, într-o partidă amicală. Golurile reprezentativei României au fost marcate de Ţâru (minutul 19), Voduţ (minutul 43) şi Lemac (minutul 71). Acesta a fost ultimul amical îna- intea participării la miniturneul de calificare din Scoţia, programat în perioada 9-14 octombrie, acolo unde, în afară de echipa naţională a ţării gazdă, România va întâlni selecţionatele Elveţiei şi Armeniei. În acest tur de calificare sunt 12 grupe a câte 4 echipe, toate miniturneele desfăşurându-se în această toamnă. Se califică la turul de elită din primăvara anului viitor primele două clasate, plus cea mai bună echipă de pe locul trei.

Comentarii

Ultimă oră