Sari la conținut
spitalul-judetean-angajeaza-

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov are disponibile circa 80 de locuri de muncă, iar concursurile de angajare sunt programate pentru următoarea perioadă.

Posturile sunt atât pentru personal medical mediu, cât şi pentru personal auxiliar şi TESA. De asemenea, sunt atât posturi temporar vacante, cât şi posturi pe perioadă nedeterminată.

Astăzi este ultima zi în care se pot depune dosarele de înscriere pentru următoarele două concursuri. Primul va avea loc în 31 mai, când vor fi puse la bătaie şase posturi de muncitori calificaţi: 2 liftieri, 1 zugrav-vopsitor, 1 lăcătuş, 1 tâmplar şi 1 fochist.

Al doilea concurs va avea loc la începutul lunii iunie, când se caută 13 asistente medicale, pentru o perioadă determinată, 12 în specializarea Medicină generală şi 1 în specializarea radiologie.

în perioada 13-15 iunie, un nou concurs va fi organizat pentru angajarea, pe perioadă nedeterminată, a 23 de infirmiere, 32 de îngrijitoare şi 1 brancardier. Dosarele de înscriere se depun până în 6 iunie.


În 14 iunie, concurs va mai fi organizat pentru angajarea unui registrator medical la Serviciul primire-externare bolnavi. Dosarele de înscriere se depun până în 7 iunie.

Actele necesare înscrierii şi bibliografia pot fi vizualizate pe pagina de internet a instituţiei medicale – hospbv.ro sau la Serviciul RUNOS, la telefon 0268/320.022. Candidaţii vor trebui să treacă prin două probe – una scrisă şi una practică.

Comentarii

Ultimă oră