Sari la conținut

Spitalul de Pneumoftiziologie Braşov va mai funcţiona un an la Stejăriş

spitalul-de-pneumoftiziologie-brasov-va-mai-functiona-un-an-la-stejaris

Conducerea Spitalului va negocia o chirie de 6.000 de euro pe lună cu proprietarul Pavilioanelor nr. 4, 5 şi 6

Managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Braşov, dr. Dan Moraru, va trebui să negocieze în perioada următoare prelungirea contractului de închiriere pentru pavilioanele din Stejăriş care au fost retrocedate în urmă cu mai mulţi ani.

Managerul va urma să negocieze prelungirea contractului de închiriere pentru un an, în aceleaşi condiţii ca până acum. Vechiul contract expiră în data de 16 iunie 2020, iar, potrivit reprezentanţilor administraţiei judeţene, până în prezent nu s-a găsit o altă locaţie care să permită schimbarea sediului spitalului menţionat anterior, care să corespundă exigenţelor. Deocamdată, este luată în calcul mutarea spitalului la Pavilionul Mârzescu, însă nu a fost luată o decizie finală în acest sens.


   De asemenea, reprezentanţii Consiliului Judeţean Braşov au precizat că în această perioadă, în care România este în stare de alertă, este necesară funcţionarea acestui spital care tratează persoanele infectate cu noul coronavirus.


        Chiria se va plăti pentru pavilioanele 4, 5 şi 6 de la Stejăriş şi, potrivit managerului spitalului, dr. Dan Moraru, va fi negociată o chirie de 6.000 de euro pe lună. Până anul viitor, el susţine că se va clarifica problema mutării spitalului la Mârzescu şi treptat, vor putea fi eliberate spaţiile din Stejăriş.

Comentarii

Ultimă oră