Sari la conținut

Spectacolul pentru copii „Cocoșelul neascultător” de miercuri, va fi reprogramat

spectacolul-pentru-copii-cocoselul-neascultator-de-miercuri-va-fi-reprogramat

Din cauza hotărârii luate de Ministerul Educației și Cercetării, privind suspendarea organizării oricăror manifestări colective școlare sau extrașcolare (simpozioane, conferințe, excursii, vizite la muzee și participări la spectacole, la nivel local sau național), spectacolul „Cocoșelul neascultător” din data de 4 martie 2020, va fi reprogramat.

Spectacolul „Cocoșelul neascultător”, de I. Lucian, care urma să se desfășoare miercuri, 4 martie 2020, de la ora 11.00, la Sala Operei, urma să aibă distribuția: Irina Iftene, Sonia Hazarian, Anca Panait, Liviu Iftene (debut), Cristian Dicu, Meda Enăcache, Mihaela Pop. Regia artistică: C. Ungureanu.

Spectacole pentru copii, anulate din cauza gripei

Spectacole suspendate din aceste cauze au fost, însă, şi la Teatrul „Arlechino”. Spectacolele erau organizate în cadrul săptămânii de „Şcoală altfel”, pe care fiecare şcoală decide când o programează.


   „Pentru protejarea copiilor şi pentru că au fost nişte cazuri de gripă mai gravă sau cu manifestări mai grave (au lipsit copii de la şcoală), s-a decis sistarea ieşirilor din unităţile de învăţământ, după cum se ştie şi din circulara Ministerului Educaţiei şi din această cauză şi la noi au fost suspendate spectacole”, a declarant, Mihaela Soloceanu, manager al Teatrului „Arlechino”.


   Totuşi, spectacolele programate sâmbătă şi duminică la „Arlechino” vor fi puse în scenă în continuare. Dar au fost luate anumite măsuri. „Se face o mai mare dezinfectare în foaier, grupuri sanitare de la public, am pus pulverizatoare cu alcool sanitar, lumea are la dispoziţie dezinfectant”, a detaliat Mihaela Soloceanu.

Comentarii

Ultimă oră