Sari la conținut

Spectacol în întâmpinarea Crăciunului, la Făgăraș

spectacol-in-intampinarea-craciunului-la-fagaras

În fiecare an, în pragul sărbătorilor de iarnă, Casa de Cultură din Făgăraș găzduieşte spectacole unde făgărăşenii sunt invitaţi să „intre“ în magia Crăciunului.

Miercuri, 13 decembrie 2017, iubitorii sărbătorilor de iarnă și doritorii de frumos sunt invitați la o seară minunată ce va aduce căldură în suflet, atmosferă magică și voie bună, toate reunite într-un spectacol ce va începe la ora 17.00: „It’s Christmas Time ”!

    Pentru această ediţie, zeci de copii  din Făgăraş şi nu numai au pregătit un program divers. Vor urca pe scenă Sirinx (grupul vocal de canto al Casei de Cultura), cu colinde minunate. La sfârşit de an, micii dansatori de la trupa „Hansel şi Gretel“ vor prezenta publicului cele mai noi dansuri moderne. Ei s-au pregătit intens pentru spectacol şi promit un show de zile mari. Iar trupa Thalia va surprinde publicul cu un spectacol de teatru inedit.

 Spectacolul „It’s Christmas Time ” are loc miercuri, 13 decembrie 2017, de la ora 17, la Casa de Cultură din Făgăraș (Strada Mihai Viteazul nr. 1).

Comentarii

Ultimă oră