Sari la conținut

Spectacol folcloric caritabil pentru micuţa Flavia

spectacol-folcloric-caritabil-pentru-micuta-flavia

Sunt departe de jucăriile mele preferate, dar mai ales de mama şi de tata! Este glasul fetiţei Flavia, care a uitat cum este să trăiască în pătuţul de acasă şi acum este nevoită să doarmă în cel de la spital. Asta, pentru că o boală cruntă i-a umbrit copilăria, după ce a fost diagnosticată cu leucemie.
Chiar dacă are doar 2 ani şi jumătate Flavia este o luptătoare, spun părinţii, care trăiesc cu speranţa că tot coşmarul se va termina. Pentru a veni în sprijinul copilei, reprezentanţii Asociaţiei Poarta Dorului vor organiza la Bran un spectacol caritabil, unde pot participa doar cei cu suflet mare.
Flavia Codîrlă este din judeţul Argeş, mai precis din localitatea Dragoslavele. Părinţii o laudă ca fiind un copil cuminte şi iubitor şi o consideră cel mai scump lucru de pe pământ. O veste devastatoare le-a schimbat complet viaţa chiar în luna decembrie, în preajma sărbătorilor, atunci când în urma unor analize de rutină, copila a fost diagnosticată cu leucemie.
“Această veste a venit ca un trăsnet, ne-a marcat pe toţi, ne-a schimbat viaţa la toţi. Ne-a distrus pur şi simplu. “ a spus Flaviu Codîrlă, tatăl Flaviei.Fetiţa este acum internată la spital în Bucureşti, iar mama este alături de ea. “Fetiţa s-a obişnuit cu tratamentul, cu medicii, cu cei din spital. Acum spitalul e a doua casă pentru ea. Dl. doctor ne-a spus că dacă va rezista acestui tratament citostatic şansele de supravieţuire sunt peste 50%. Nu cred că mi-as putea imagina viaţa fără ea pentru că o iubim din tot sufletul. Când nu e acasă nici nu îmi vine să mă duc acasă. Nimic nu mă mai atrage în casă. Ea era sufletul nostru ”a adăugat   Flaviu Codîrlă, tatăl Flaviei.

Situaţia financiară a familiei este dificilă pentru că niciunul dintre părinţi nu mai lucrează. Pentru asta reprezentanţii Asociaţiei Poarta Dorului vor organiza joi 7 februarie un spectacol caritabil, unde vor participa artişti de renume ai folclorului românesc. E vorba de Petrică Mâţu Stoian, Cristian Pomohaci, Ştefania Rareş, Cristina Turcu Preda, Nina Predescu, Gheorghiţa Nicolae, Sanda Argint, Mărioara Man Gheorghe, Maria Dan Păucean şi Orchestra Rapsodia Braşov.

Evenimentul caritabil va avea loc, joi, de la ora 18.00,  la localul Select Holidays Villas din Bran, iar biletul costă 100 de lei, bani în care sunt incluse masa şi programul artistic. Pentru detalii sunaţi la 0745 146 220, 0745  054 797 sau 0744 935 971.
“Sper să mă ajute cu ce pot şi le multumesc dacă vor veni la spectacol şi orice ajutor va fi binevenit” a adăugat Flaviu Codîrlă.
   Mai mult dacă vreţi să o ajutaţi pe Flavia puteţi depune sume în conturile următoare:


RO 81 BRDE 030SV 28355220300 cont în RON
       Sau
RO 28 BRDE 030SV 28355310300 cont în EURO.

Comentarii

Ultimă oră