Sari la conținut
spectacol-de-iluzionism-la-centrul-cultural-reduta

„Visul meu” – „cel mai mare spectacol de iluzionism ţinut vreodată în România” vine la Braşov în 26 mai, la Reduta, ora 19.30.
Show-ul este, totodată, şi o poveste de viaţă în care iluzionistul român Lorenzo-Cristian dovedeşte că visele pot deveni realitate.
Pentru acest show, Lorenzo a lucrat doi ani, iar astăzi pune în scenă un spectacol unic în România, atât prin decor, recuzită şi efecte speciale, cât şi prin personaje care apar, dispar, levitează şi se transformă. Pe parcursul a două ore, suspansul, drama şi comedia, combinate cu inexplicabilul, vor face publicul prezent la spectacol să trăiască diferite stări, ca în final să fie convins de faptul că visele pot deveni realitate şi că omul poate realiza tot ce îşi propune.
Magicianul Lorenzo-Cris­tian este primul şi singurul ­român care a devenit membru al celei mai prestigioase şi exigente organizaţii a magicienilor din Europa: The Magic Circle, Londra. Din acelaşi club fac parte faimoşii David Copperfield şi Dynamo.
Acesta este cunoscut publicului larg şi din prima ediţie a concursului Românii au Talent, unde a fost numit cel mai bun iluzionist al competiţiei. Numerele din emisiunea vor fi prezente şi în spectacol.
Biletele costă 85 lei şi se găsesc online pe Bilete.ro şi în oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro. Mai multe detalii puteţi obţine pe internet, la adresa de email: tempeanr@gmail.com

Comentarii

Ultimă oră