Sari la conținut

Soţia ministrului Finanţelor, membru în trei CA-uri

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, nu are nici firme şi nici nu prezidează vreo fundaţie, în schimb, soţia lui reuşeşte să câştige mai bine decât el, ca mambru în mai multe Consilii de Administraţie, se arată într-un documentar despre afacerile miniştrilor realizat de www.gandul.info.

Ce avere are Ialomiţeanu. Ialomiţeanu are şase terenuri intravilane, toate în judeţul Braşov, suprafaţa lor totală fiind de 5.600 mp, dintre care 15 mp sunt în municipiul Braşov. Trei sunt moştenire, două sunt cumpărate şi unul l-a obţinut prin sentinţă judecătorească. Ialomiţianu are o casă de 102 mp în satul Şimon, comuna Bran şi un apartament de 51 mp în Braşov.

Soţie cu venituri grase. Soţia sa, Liliana Ialomiţianu, are o casă în Braşov de 216 mp, moştenită, şi este membru în trei Consilii de Administraţie (CA): la Remat Braşov, Remat Bacău şi Remat Mureş, de unde a câştigat mai mult decât a câştigat soţul său ca ministru. Astfel, Ialomiţianu a câştigat din indemnizaţia de ministru 15.719 lei, iar soţia sa, ca membru al CA la Remat Mureş a obţinut 17.790 lei, conform declaraţiei de avere a ministrului Finanţelor.

Comentarii

Ultimă oră