Sari la conținut

Soliștii de muzică populară cu lipici la bani.

solistii-de-muzica-populara-cu-lipici-la-bani

Artiștii de muzică populară au lipici la bani, unii dintre ei ajungând să câștige cel puțin 100.000 de euro pe an. În capul clasamentului artiștilor de muzică populară se află Constantin Enceanu, Petrică Mâțu Stoian, Niculina Stoican, care au o medie de trei cântări pe săptămână, în toate cele 52 de săptămâni din an, fapt care conduce la un calcul simplu: ținând cont de prețurile cerute, între 1.200 de euro și 2.000, pe cântare, încasările lor ajung și la peste 140.000 euro pe an, potrivit Libertatea.ro.

Maramureșeanul Ghiță Munteanu, Puiu Codreanu, Tinu Vereșezan (cel ce a lansat succesul ”Mândră floare trandafir”), dar și Nicu Paleru (”Beau vinu’ cu borcanu’”) sunt campioni și la primit atenții, căci repertoriul lor s-a dovedit ideal pentru a deschide sufletul și buzunarul petrecăreților.

Nici Emilia Ghinescu n-o duce rău, având în vedere că vine la spectacole de țară cu un BMW X6  al cărui preț a fost, la momentul achiziției, circa 80.000 euro, ori Claudia Ghițulescu care conduce un Mercedes ML de 60.000 euro.

Comentarii

Ultimă oră