Sari la conținut

Şoferiţă depistată cu o alcoolemie record, de 1,3 la mie în aerul expirat

soferita-depistata-cu-o-alcoolemie-record-de-13-la-mie-in-aerul-expirat

Poliţiştii au întocmit, astăzi, dosar penal pe numele unei şoferiţe de 45 de ani, din judeţul Bacău, care a fost depistată cu o alcoolemie record, de 1,3 mg/litru alcool pur în aerul expirat, în urma unui accident provocat în centrul municipiului Vaslui, scrie mediafax.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, femeia circula pe bulevardul Ştefan cel Mare, din municipiul Vaslui, când, la un moment dat, a lovit un pilon de pe partea carosabilă, care separă cele două sensuri de mers, în condiţiile în care în zona centrală a oraşului se fac lucrări de reabilitare a şoselei. În urma impactului, şoferiţa din judeţul Bacău şi-a spart radiatorul de la maşină, astfel încât nu a mai putut să-şi continue deplasarea, motiv pentru care a fost găsită de către poliţişti la locul accidentului. "Întrucât emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul alcoolscop, care a indicat o valoare de 1,3 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, femeia a fost condusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele femeii de 45 de ani pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Comentarii

Ultimă oră