Sari la conținut

Ski Test Days, în Predeal, pentru iubitorii sporturilor de iarnă

ski-test-days-in-predeal-pentru-iubitorii-sporturilor-de-iarna

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați în acest week-end ( (20-21 ianuarie 2018), pe pârtia Clăbucet la „Ski Test Days”.

Evenimentul se află la cea de-a treia ediție și se adresează celor care vor să afle ultimele noutăți despre echipamentele sportive.

„Ski Test Days” reuneşte cei mai importanţi producători de materiale sportive pentru sezonul de iarnă.

Aceștia vor pune la dispoziţia vizitatorilor echipamente de ultimă generaţie pentru a fi testate, încercate, poate şi achiziţionate.


   Vor exista standuri ale celor mai importanţi producători şi importatori de schiuri (printre care se află Decathlon, Elan, Rossignol, Head, Reghin Gravity).

Curioşii vor putea testa diferitele modele, vor vedea cum merg cele mai subţiri, cum li se potrivesc cele mai late şi vor afla care sunt noutățile apărute și ce e la cea mai mare căutare, la modă.

Fiecare persoană care va vrea să testeze echipamentele defirmă va avea alături un instructor care o va îndruma şi îi va spune povestea modelului testat.

Așadar, pasionații de schi din județul Brașov, dar și turiștii aflați pe pârtia Clăbucet au posibilitatea, sâmbătă și dumincă, începând cu ora 10:00, de a testa gratuit cele mai noi modele de schiuri și plăci de snowboarding. Pentru a putea testa echipamentele expuse, aceștia trebuie să prezinte o carte de identitate.

Stațiunea turistică Predeal este recunoscută pentru peisajele montane superbe și pârtiile ideale pentru schi, snowboard și săniuș. Acestea sunt destinate atât începătorilor, cât și profesioniștilor. Pârtia Clăbucet are un nivel mediu de dificultate, cu o înclinație de 18% și 2250 m lungime.

Manifestările „Ski Test Days” fac parte din seria de evenimente „PERFECT WINTER PREDEAL” dedicate sezonului de iarnă 2018, (planificate în perioada Decembrie 2017 - Martie 2018) pe pârtia Clăbucet din Orașul Stațiune Predeal, menite a promova stațiunea și sporturile de iarnă, bucurându-le zilele turiștilor cu concerte, concursuri, competiții, jocuri și alte surprize pregătite special de către organizatori.

Comentarii

Ultimă oră