Sari la conținut
site-pentru-adoptia-cainilor-fara-stapan

În scurt timp va fi funcţional un site pentru adopţia câinilor aflaţi în adăpostul pentru câini al municipalităţii de la Stupini.
Pe pagina de internet vor fi prezentate toate exemplarele pentru a putea fi adoptate, chiar şi la distanţă. În cazul în care căţeii nu îşi vor găsi stăpâni în 14 zile, animalele vor fi eutanasiate. Până acum nu a fost cazul pentru că Asociaţia Milioane de Prieteni i-a adoptat pentru a evita omorârea lor.
Sub poza fiecărui exemplar vor fi postate date privind prezentarea animalului, dar şi termenul stabilit pentru eutanasiere, în caz că nu va fi adoptat. La acest moment, adăpostul de la Stupini va atinge capacitatea maximă de cazare a câinilor abandonaţi sau fără stăpân. Azilul pentru patrupede poate asigura internarea a aproximativ 340 de animale. Până acum, la Braşov nu au fost eutanasiate decât animalele care au fost diagnosticate cu boli netratabile, iar cele care au stat 14 zile în azil au fost preluate de Asociaţia Milioane de Prieteni.
Conform datelor de la Serviciul de Gestiune a câinilor fără stăpâni, braşovenii nu se înghesuie să adopte animale de la Stupini.
Acest serviciu îşi va muta activitatea din Centrul civic la Adăpostul de la Stupini pentru a putea asigura permanenţa, aşa cum prevede legislaţia în vigoare. Astfel, acolo se vor muta toţi cei 12 angajaţi, de la directori la hingheri.

Comentarii

Ultimă oră