Sari la conținut

Sistem de iluminat public performant pe Drumul Naţional 1

sistem-de-iluminat-public-performant-pe-drumul-national-1-

„Doar împreună modernizăm Ghimbavul”

Rezultatele obţinute în ultima perioadă încep să se vadă. Dacă anul trecut Primăria Ghimbav a trecut prin momente nu tocmai plăcute care au îngreunat funcţionarea instituţiei, s-a reuşit, totuşi, să se iniţieze, bugeteze şi voteze proiecte importante de infrastructură.

S-a finalizat, astfel, Studiul de Fezabilitate pentru iluminatul public pe DN1 (drumul naţional care străbate localitatea), acolo unde în ultima perioadă au avut loc evenimente tragice care au atras atenţia edililor pentru o intervenţie rapidă, adică pentru realizarea unui sistem de iluminat performant, cu reflectoare care vor profila trecerile de pietoni.

În aceste condiţii, se vor monta stâlpi de iluminat pe ambele părţi ale şoselei naţionale, pe o lungime de aproximativ doi kilometri, mai precis de la Metro până la semigiratoriul de la ieşirea spre Codlea.

Proiectul de hotărâre din data de 14 martie 2019 privind obiectivul „Montare stâlpi cu LED pentru iluminatul DN1 (între Km 174+600 m şi Km 176+500 m) aprobă indicatorii tehnico-economici aferenţi acestei investiţii, a cărei valoare totală cu TVA este de 2,722 milioane de lei (27 miliarde de lei vechi).

Viceprimarul Fliundra, speră ca bugetul local pe anul în curs să fie votat cât mai repede, pentru a urca acest proiect pe SICAP (sistemul electronic de licitaţii publice), în vederea achiziţiei lucrărilor specifice.

Comentarii

Ultimă oră