Sari la conținut

Simona Halep a câştigat finala de la Indian Wells

simona-halep-a-castigat-finala-de-la-indian-wells

Simona Halep a câstigat finala turneului de tenis la Indian Wells, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, după o partidă care a durat aproape 3 ore, scrie zf.ro. Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a câştigat, duminică, al 11-lea titlu din carieră, dar cel mai important, după ce s-a impus în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, în faţa sportivei sârbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.

La Indian Wells, învingătoarea va fi recompensată cu un premiu de 900.400 de dolari şi 1.000 de puncte WTA, iar învinsa 439.420 de dolari şi 650 de puncte WTA.

Pentru Simona Halep, aceasta a fost a 17-a finală din carieră. Ea a mai câştigat zece turnee, la Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), ambele în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), 's-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul "mic" al campioanelor), toate cele şase în 2013.

Simona a avut nevoie de 3 seturi si de un sacrificiu urias pentru a castiga in fata sarboaicei, scrie sport.ro. Partida a fost traita la intensitate maxima si de suporterii care au umplut arena! A fost explozie de aplauze si zgomot dupa ultima minge a meciului. Imaginile publicate pe contul oficial de Twitter al turneului n-au nevoie de comentarii. VIDEO AICI

Comentarii

Ultimă oră